2777
2789
عنوان

سلفری مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 12238 بازدید | 136 پست
فتال فرکشن ۹.۹۱ درصد  Zاسکور برای تریزومی ۲۱  ،۷ بود .

با ۹ درصد نوزاد سالم به دنیا اوردن

بد به دلت راه نده عزیزم🥰 یکی از دوستان نی نی سایتی گفت برای سلامتی جنینتون سوره ی حجرات بخونید،منم خوندم خیلی آرامش میده خیلییییییی🥰 شاید منم مجبور شم سل فری و آمینو بدم باتوجه به سوابق خانوادگی همسرم،اما بیخیالشم

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با ۹ درصد نوزاد سالم به دنیا اوردن بد به دلت راه نده عزیزم🥰 یکی از دوستان نی نی سایتی گفت برای سلا ...

دیگه آروم شدم .هرچی خدا بخواد دیگه همه چی که دست مانیست.

انشالله بارداری شما هم به خیر و سلامتی بگذره و صاحب فرزند سالم و صالح بشید 😘😘😘

دیگه آروم شدم .هرچی خدا بخواد دیگه همه چی که دست مانیست. انشالله بارداری شما هم به خیر و سلامتی بگذ ...

الهی آمین دوتامون🥰

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

من توی هفته 10 سل فری دادم. سلول جنینی 8% بود. برای من سندرم کلاین فلتر مثبت شد. دکتر گفت درصد خطا داره و آمنیو بده. آمنیو دادم و تایید شد. نهایتا هفته 18+1 سقط کردم. این ماه دوباره اقدام رو شروع کردیم. سه ماه از سقطم گذشته. 

اون موقع هفته 12 ام هم NT دادم. 2.2 بود. گفتند زیر 2.5 نرمال. البته کلاین فلتر ربطی به عدد NT نداشت. اگه سلفری نمی‌دادم هیچ وقت متوجه نمی‌شدم پسرم تریزومی داره. 

خیلی روزای سیاهی بود. خدا رو شکر که گذشت. تهش مثل فیلم‌ها happy end نشد ولی خب... تموم شد. 

منم 37 سالمه. دکتر بخاطر سنم سل فری رو توصیه کرد. ولی گفت هیچی نیست. گفت سنت آنقدرها هم بالا نیست فقط محض احتیاط تست بده. دادم. فقط برای اینکه بشنوم همه چیز خوبه. 

خدا رو شکر که علم آنقدر پیشرفت کرده. 

فقط چطور سقط کردی ؟؟خیلی سخت بود .مثل زایمان طبیعی 😥😥😥

من ایران زندگی نمیکنم. من کورتاژ کردم. گویا ایران ولی مثل زایمان طبیعیه. ولی دردش حتما کمتره جنین آنقدر بزرگ نیست. ولی انشالله اصلا آمنیو تو سالم باشه. بالاخره این تست ها هم که خدا نیستند

۲ روز که قبل که رفتم دکتر برای هفته بعد نوبت آمینو  داد که بچه بزرگتر بشه .دکترم گفت که احتمال سالم‌بودن بچه طبق تجربه ایشون  ۵۰ درصد هست .فعلا که خوشحالم دخترم پیش منه .تا خدا چی بخواد تا کی کوچولو  مهمون‌من باشه .  فعلا که تهوعم کمتر شده دارم از بارداری لذت میبرم .  

۲ روز که قبل که رفتم دکتر برای هفته بعد نوبت آمینو  داد که بچه بزرگتر بشه .دکترم گفت که احتمال ...

عزیزم درسته باید سن بارداری بره بالا تا بتونند نمونه برداری کنند وگرنه احتمال از دست رفتن بارداری زیاده. منم مجبور بودم اون موقع صبر کنم. توکل به خدا. این تستها هم که خدا نیستند. انشاالله دختر کوچولوت سالم باشه. 

عزیزم نگران نباش من هردو این ازمایش دادم گفتن مثبته ولی اینو درصدخطا توازن ازمایشا بالاست ازمایش سلفری منوفرستادن لندن ودراخربگم دوتانی نی سالم خداروشکربدنیااوردم پس نگران نباش 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
باشه عزیزم. آخر هفته میرم آمینو سنتز .

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

برات یاسین میخونم.شمام منو دعا کن