2777
2789
عنوان

سلفری مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 12238 بازدید | 136 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگه یکی از قلها مشکل داشته باشه چی؟

هیچ مشکلی ندارن 🥰 به هرحال نشنیدم بیش از یک قلو امینو انجام بدن

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

منم حدودو سه سال و هشت ماه پیش سل فری انجام دادم ولی از اول بارداری تا اخرش همه ازمایشها و سونوها و غربالگری ها رو انجام دادم الان دخترم سه سال و سه ماهشه سنم سودا جون بدنیا اومد ۳۸ سال و نیم بود 

یه کاربری اینجا هستن به نام مانترا.اطلاعاتشون تو این زمینه عالیه

تعلیق شده،کابری جدید داره؟

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

اگه سنتون بالاست درصد خیلی زیاد مثبت کاذبه سونوی ان تی اگه سالمه برو امینیو کن دکتر من تو بارداری اول چون سقط بخاطر سندروم داون داشتم واسم سلفری و امینیو نوشت ولی چون ازمایشاتم سالم بود و مشکل نداشت هیچی انجام ندادم الان پسرم۲ سالشه و پیشم خوابیده  نگران نباش گلم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
سلفری یا نیفتی 

برامن ریسکش 1/27بود امینو دادم سالم بود الانم یه سال ونیمشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه دختره .هفته بعد قراره آمینو بشم

اها، پس خوبه دخملا اونقدر مامانا رو اذیت نمیکنن

اگه پسمل بود بیشتر میترسیدم🥰🥰🥰

به سلامتی گلم برای آرامش دلت خوبه ،بسپارش به خدا

گفتی دختره خیالم آسوده تر شد