2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی چند ساعت برای کنکور خوندی بازار کارش چجوریه

به ساعت نمیخوندم به برنامه ریزی بود 

من سال ۸۸ پروانه وکالتم رو گرفتم 

باید خودت بلد باشی و کار کنی تا بتونی بیای بالا

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عربی چقدر مهمه دراین رشته  تا کجا میشه ادامش داد کتاباش سخته

عزیزم من سال ۸۸ وارد کار شدم اون موقع بیشتر درسای تخصصی کار میکردیم اما الان عمومی هم به همون اندازه مهمه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
به ساعت نمیخوندم به برنامه ریزی بود  من سال ۸۸ پروانه وکالتم رو گرفتم  باید خودت بلد باش ...

شنیدم میگن باید کتاب قانونو برای این امتحان حفظ کرد😦☹

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏
عزیزم من سال ۸۸ وارد کار شدم اون موقع بیشتر درسای تخصصی کار میکردیم اما الان عمومی هم به همون اندازه ...

یه سئوال دیگه

دانشگاه چقدر تو موفقیت این رشته نقش داره

شنیدم میگن باید کتاب قانونو برای این امتحان حفظ کرد😦☹

حفظ کردن نه باید بخونید و تست بزنید باید بفهمید 

فقط تمرین و تست!

یه سئوال دیگه دانشگاه چقدر تو موفقیت این رشته نقش داره

برای ازمون وکالت فقط خودت و تلاشت اما دانسگاه خوب هم نقش مهمی داره

حفظ کردن نه باید بخونید و تست بزنید باید بفهمید  فقط تمرین و تست!

دستت درد نکنه ممنون

من تازه قبول شدم این رشته عربیم خوب نیست همش استرس دارم نکنه به خاطر همین نتونم ادامه بدم