2777
2789
عنوان

چشم پزشکی

50 بازدید | 4 پست

سلام قشنگا

من  مدتی حس میکنم چشام ضعیف شده یعنی مطالب که ریزنوشته شده روحتمابایدبیام ازنزدیک تاببینم وبتونم بخونم

ازطرفی2سال پیش دکترهم رفتم گفت ضعیف هست امااگربرات عینک بنویسم  ضعیف ترمیشه منم دیگه نرفتم گفت کمترمطالعه داشته باش  

الان سئوالم اینه اگربازبرمم همینه یانه ممکنه شماره دارشده باشه 

مطالب کتابمومیبینم ولی فونت ریزش نه یعنی بایدبیام نزدیک تاببینم

این یعنی بایدعینک بزنم؟؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

سلام

عینک ضعیف تر نمیکنه بلکه شماره چشم رو ثابت نگه میداره حتما مراجعه کنین و عینک بگیرین

مشاور پژوهشی (مقاله، پایان نامه، رساله)/                                                                            زندگی شاید آن لحظه مسدودی ست که نگاه من در نی نی چشمان تو خود را ویران می سازد.
سلام عینک ضعیف تر نمیکنه بلکه شماره چشم رو ثابت نگه میداره حتما مراجعه کنین و عینک بگیرین

سلام برشما

بله رفتم متاسفانه ضعیف شده بود  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید ضعیف کنه عینک میزنیم تا از روند ضعیفی جلوگیری کنه عزیزم به نظر من حتما دکتر برو باید عینک استفاده کنی تا نمره چشمت ثابت بمونه اینجوری بالا میره  یه ماینه برو عزیزم درمانگاه سهامی چشم‌پزشک های خوبی داره هم برای اطفال هم برای بزرگسال من بچه خواهرم رو بردیم برای تنبلی چشمش اونجا دیدم خیلی خوب بود این شماره تماس شه 07136272331

چرا باید ضعیف کنه عینک میزنیم تا از روند ضعیفی جلوگیری کنه عزیزم به نظر من حتما دکتر برو باید عینک ا ...

والارفتم بعدگفت25صدمه ندادبهم

من الان چشام اذیتم میکنه گفتم خوب عینک میخوادننوشت گفت25صدم چیزی نیست

یعنی بنظرتون  دکتردیگه برم

شماره ایی که دادیدویزیتشون انلاینه//؟