2777
2789
منم رفتم دخیلش شدم اما اونم نشنید صدامو 

خب تو خودت به خودت اهمیت نمیدی، حتی همین الانم روحت نمیخواد بمیره تو میخوای بکشیش، خودت صدای خودتو نمیشنوی میخوای بقیه بشنون؟!!! 

اینهمه آدم هست با کلی مشکلات و سختی ولی بازم قوی هستن، بعد اینهمه سال زندگی تنها چیزی که به ذهنت رسیده خودکشی هست!!!!؟؟؟

تو که انقدر سختی داری تو این دنیا میکشی چرا میخوای به عنوان یه ترسو بزدل پا تو اون دنیا بزاری؟؟ این ...

وقتی همه گذاشتنم زیر پاشون 

وقتی التماسشون کردم افتادم به پاشون که منو ببینن و بازم ندیدن  دیگه انگیزه ای برا ادامه دادن ندارم ببینم شاید این خدای مهربون که همه میگن میبینه منو یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی دیدی مگه یا خدا😐

من خودم گناه زیادی نداشتم ، داشتم بهشت میرفتم ولی همون منم گناه زیادی نداشتم به خاطر همون کم هم یه فشاری کشیدم ، اونایی که گناهانشان زیاد بود یا خودکشی کردند به حدی عذاب می‌کشیدند که منی که جزوشون نبودم حس میکردم 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
من خودم گناه زیادی نداشتم ، داشتم بهشت میرفتم ولی همون منم گناه زیادی نداشتم به خاطر همون کم هم یه ف ...

وای😐بدنم ریش ریش شد 

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤
دیگه دلخوشی ندارم برای زندگی  خیلی کم آوردم

اینجا گذرا هست ، اونجا ابدی هست گلم ، پاشو دوباره شروع کن من خودم روزهایی بود که گریه امانم نمی‌داد ولی دوباره شروع کردم 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
وقتی همه گذاشتنم زیر پاشون  وقتی التماسشون کردم افتادم به پاشون که منو ببینن و بازم ندیدن  ...

اونا ندیدن خودت خودتو دیدی؟؟

تو خودتم خودتو دوست نداری و ارزشی برای خودت قائل نیسی

اگه بودیی اینکارا رو نمیکردی.به خاطر دیگران جون خودتو نمیگرفتی

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
وقتی همه گذاشتنم زیر پاشون  وقتی التماسشون کردم افتادم به پاشون که منو ببینن و بازم ندیدن  ...

اصن برات مهم نباشهه فقط خودت مهمی 

مهم اینه تو به فکر خودت باشی 

ادما فقط ادعان عزیزم هرکیم ک الان پیشمونه فقط بخاطر عادته 

ادم جز خودش نباید از کسی توقع چیزی داشته باشه 

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤
منم رفتم دخیلش شدم اما اونم نشنید صدامو 

عزیزم نکن من بخدا از تو بدترم شوهرم دیشب داشت خفم میکرد ولی باز امید دارم،میدونم به اینجات رسیده ولی توکل کن مطمعن باش خدا یه دری به روت باز میکنه

مگه تو باردار نیستی

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز