2777
2789
عنوان

عمه مجرد و تولد برادر زاده

967 بازدید | 42 پست

سلام بچها خوبین ممنون میشم منو راهنمایی کنید 

ببینید فردا تولد برادر زادمه تولد یه سالگیشه منم مجردم مناسبتا همش براش کادو خریدم حالا ک اولین تولدشه مامانم نمیزاره چیزی بخرم براش اولین پارسالش یه ست تابستونی گرفتم روز دختر براش سرهم تابستونی گرفتم یلداییشم براش جوراب شلواری خریدم مامانمم نمیزاره چیزی بخرم میگه بد عادت نکنشون بخری باید هرسال بخری مامان بابامم براش گوشواره طلا خریدن میگن کافیه منم مجردم کاری چیزیم ندارم خودممم از بابام پول میگیرم میگم زشت نیست چیزی نخرم خاله های برادر زادم همشون شوهر دارن خونه صاحبن ولی من تنها عمه هستم و مجردم هستم مامانم نمیزاره چیزی بخرم ک فردا جلوی اونا خجالت نکشم پولشم دارم میترسم زن داداشم ازم بدش بیاد نارلحت شه یا سرد شه 😔😭چن باری به مامانم گفتم عصبی شد حالا چیکار کنم من متاسفانه به شدت خجالتیم زن داداشم تو مناسبتا فقط خانواده خودشو دعوت میکنه و شبش مارو میگه وقتی جشنو میگیرن فقط مارو به صرف یه کیک برش زده دعوت میکنه بارها ناراحت شدم گریه کردم ولی من این همه محبت میکنم چیکار کنم اون خانواده خودشو دعوت میکنن منم تنهام دیگ خواهری چیزیم ندارم نمیگم یکم خشکم ولی خشک مغرور نه خجالتیم حالا چیکار کنم  

تولدشه خب ی چیزی بگیر🙂

منم‌مجرد و بیکار اما همیشه از طرف خودم

هم برا خواهرزاده هام و هم برادرزاده م کادو میبرم

البته من فقط برا تولد میگیرم

حالا گاهیی اوقات بدون مناسبت هم بشون کادو میدم...

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بخر بزا فردا روز حرف و حدیث نشه من جات بودم میخریدم

مامانم نمیزاره چن روزه سر مسئله ای با داداشم دعواشون شده نمیزاره منم چیزی بخرم منم مجردم بددن اجازه مامانم نمیتونم برم بیرون 

تولدشه خب ی چیزی بگیر🙂 منم‌مجرد و بیکار اما همیشه از طرف خودم هم برا خواهرزاده هام و هم برادرزاده ...

وقتی مامانم نمیزاره چیکار کنم من کاری ازم برنمیاد ک 

بگو مامانت بگه ک توهم سهیم بودی تو خرید طلا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
عزیزم تو این همه لطف داری آیا ب خودت بر میگرده؟  لازم نی همیشه بخری  وظیفت نی  خب ...

یلدایی عیدی روز دختر خریدم روز تولدمم ۲۰۰ تومن پول دادن بیشتر از۲۰۰ تومن خرج کردم براشون ولی اون سرده خواهرای خودشو میبینه یبار بازار یا جایی رفتنی نمیده بچه رو ما نگه داریم میده به خواهرش من تکم گفتم این زن داداشم خواهرم میشه نشد ولی 

یلدایی عیدی روز دختر خریدم روز تولدمم ۲۰۰ تومن پول دادن بیشتر از۲۰۰ تومن خرج کردم براشون ولی اون سرد ...

منم بچمو میدم خواهرم یا مامانم نکه دارولی مادرشوهر تاحالا ندادم

باهم بد هم نیستیم

ول کن بابا بچه جز زحمت چیزی ندارخ

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بگو مامانت بگه ک توهم سهیم بودی تو خرید طلا

میگه طلا گرفتیم براش کافیه تو مجردی من یه ماه پول ندم لهت لنگ میمونی پس بشین سرجات هر وقت ازدواج کردی کاره ای شدی هر چقد میخوای بخر 

2790
2778
2791
2779
2792