2777
2789
عنوان

حس ششم قوی دارم

762 بازدید | 117 پست

سلام سلام خوشگلای من روزتون بخیر و پر انرژی   اون روز یه تاپینگ زدم که راجب یسری حدس زدم نظرتونو بگید اگه راجبتون چیزی گفتم راضی بودید؟اگه اشکالی داشت چی رو اشتباه گفتم؟خوشحال میشم که خطاهای کارم رو متوجه بشم   لطفا و لطفا سوال و نیت و اینا نزارید جواب نمیدم این فقط برای رضایت و گفتن خطاها کارمه ممنونم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلی نگرانم لطفا حستو بگو 

باهم اشتی میکنیم بهم پیام میده 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
مبشه بگی من به عشقم میرسم ۰😭

عزیزدلم گفتم که نیت نمیگم اون روز هم تایپنگم رو دادم که برام حذف کنن انقدر بهم پیام و درخواست اومده بود واقعا خسته شدم

بله واسه من درست گفتی عشقم رنگ لباسمو پرسیدم

حالا خواهش میکنم اینم بهم بگو 

ایا صاحبکارم پدرام کیس ازدواج بهم معرفی میکنه؟ 

اخه همیشه خیلی ازم تعریف میکنه

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
عزیزدلم گفتم که نیت نمیگم اون روز هم تایپنگم رو دادم که برام حذف کنن انقدر بهم پیام و درخواست اومده ...

لطفا برای منو بگو خیلی درگیرشم دعات میکنم 🥺 

باهم اشتی میکنیم کی حرف می‌زنیم دوباره؟

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
عزیزدلم گفتم که نیت نمیگم اون روز هم تایپنگم رو دادم که برام حذف کنن انقدر بهم پیام و درخواست اومده ...

میشه فقط اینو بگی که به عباسم میرسم 

التماس میکنم .خواهش میکنم😭🙏🏻

لطفا برای منو بگو خیلی درگیرشم دعات میکنم 🥺  باهم اشتی میکنیم کی حرف می‌زنیم دوباره؟

فقط تو رو میگما دیگه جواب نمیدم ببین گلم بله بهت پیام میده یا تماس میگیره یا ممکنه دیدار یهویی داشته باشید اما باید صبر کنی  تا 7 وعده