iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2967 عنوان یتیمچه 138 بازدید | 13 پست بچه ها واسه درست کردن یتیمچه سیب زمینی و بادمجونا رو سرخ میکنید؟ پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت 1400/10/21 | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2967 من نه.همه چیزو خام میریزم منم میخوام همین کارو کنم تو چند تا سایت دیدم که همشون نوشته بودن سرخشون کنپس خام بریزم خوب میشه؟ پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
مریمی1414 عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 5817 یاد فیلم یتیم خانه ایران افتادم😁اخه ما همچین غذایی نداریم تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس
یه_مردادی_دواتیشه عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 12073 در حد ی تفت .ن دیگه قراره بپزه مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
ریااااااضی عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 13932 منم میخوام همین کارو کنم تو چند تا سایت دیدم که همشون نوشته بودن سرخشون کن پس خام بریزم خوب میشه؟ اره خوب میشه فقط بزار قشنگ بپزه و جابیفته که مزه ها به خورد هم بره
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2967 یاد فیلم یتیم خانه ایران افتادم😁اخه ما همچین غذایی نداریم منم بچگیام مامانم درست میکرد یادمه خیلی دوست داشتم الان میخوام درست کنم مامانم میگه یادش نمیاد چه جوریهحتما یه بار درست کن خیلی خوشمزس پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2967 اره خوب میشه فقط بزار قشنگ بپزه و جابیفته که مزه ها به خورد هم بره ببخشید عزیزم تقریبا چقدر بزارم بپزه؟ نیم ساعت بسه یا بیشتر؟ پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
ریااااااضی عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 13932 ببخشید عزیزم تقریبا چقدر بزارم بپزه؟ نیم ساعت بسه یا بیشتر؟ نه بیشتر عزیزم.من نزدیک یکساعت و نیم دوساعت میزارم بپزه با شعله کم البته
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2967 نه بیشتر عزیزم.من نزدیک یکساعت و نیم دوساعت میزارم بپزه با شعله کم البته ممنون عزیزم از راهنماییتمنم میخوام امشب درست کنماز غذاهایی که با گوشت و مرغ درست میشن خسته شدیم دیگه پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
عقیق_خانوم عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4681 من بادمجونو سرخ می کنم ولی سیب زمینی رو نه بهش آبغوره بزن و با ماست چکیده بخور تا عاشقش بشی
iammaryam مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 2967 من بادمجونو سرخ می کنم ولی سیب زمینی رو نه بهش آبغوره بزن و با ماست چکیده بخور تا عاشقش بشی ممنونم عزیزم امشب حتما درست میکنم خودمم خیلی هوس کردم پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت