2777
2789
عنوان

پا گشا جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 73 پست
بعد زایمان نینیم میاد نمیزاره 

حدااقل نیگهش میدارن نوزادبیشترتایم خوابه.الان اگه اذیت نمیشه دعوت کن خیلی مواظب باش 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجور خانواده ای نیستیم بی هماهنگی بریم 

خب پس باهمسرت صحبت کن ببین نظرش بیشترررو کدومه اگه رستوران پولش مهم نیس برای خودتم راحتتره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه من زیاد سنگین نیستم ۴ نفر مهمونو میتونم راه بندازم ولی خیلی خسته میشم

همون دیگه

اولیه؟

دخمله؟

منو که پاگشا می کردن و یهو شکممو می دیدن دهشون وا می موند اخه من 15 هفتهم بود عروسی گرفتیم 

اگه بری رستوران با هزینش مشکلی نداری که خیلی بهتره دیگه نه دردسر غذا درست کردن داری نه مرتب کردن خونه نه ظرف شستن و...

اگه مادر یا خواهرت میتونن کمکت کنن و سختت نیست تو خونه بگیر

اما اگه دست تنهایی و کسی نیست کمکت کنه و هزینه رستوران هم برات زیاده کلا نگیر،بذار بعد زایمانت

خب پس باهمسرت صحبت کن ببین نظرش بیشترررو کدومه اگه رستوران پولش مهم نیس برای خودتم راحتتره

فک کنم جفتشون هزینشون عین هم بشه پول اب و برق و شستن ظرف و ظروفم بیای روش کمتر هزینه داره😅😅😅😅

صلوات

عزیزم همین الان بگیر خودتو راحت کن بعدش واقعا با بچه کوچیک سخته من خودم نوزاد داشتم همه نوزادا مثل هم نیستن که سریع بخوابن و تو راحت ب کارات برسی ۱۴نفرم زیاد نیس کلشونو ببر رستوران و تمام

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
با بچه کوچیک و بخیه و اینا ک سختتره

نه که درجا.یکی دوماه بعدزایمان.بلاخره میدونن بارداره وزایمان وایناهم کرده یکم عقب بیفته چیزی نمیشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همون دیگه اولیه؟ دخمله؟ منو که پاگشا می کردن و یهو شکممو می دیدن دهشون وا می موند اخه من 15 هفتهم ...

ای جانم خدا نینیتو حفظ کنه اره دخمله ولی من سنگین بودم خودم وزنم زیاد بالا رفته بود کرونا گرفتم لاغر شدم فقط شکمم موند

صلوات