2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 24 پست
😂😂 مثلا  اخه معمولا خانما بدجنسی میکنن

آره موافقم😊

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چیزی رو به چشم خودم نبینم باورش نمیکنم ،قبل از اینکه حرفی بزنم ب شوهرم شروع میکنم به تجسس و چک کردن و دنبال کردن قضیه اگر به باور رسیدم ک اون دیگه دندون لقه اگر هم چیزی نبود ک خداروشکر حرفی نزدم ک پشیمون بشم

اگه طرف مرده که بهت خبر میده ممکنه هر نیتی داشته باشه شاید بخواد از این طریق بهت نزدیک بشه و اتو جمع کنه و فردا بزنه توی چشم شوهرت

خوب از اول بگو مردهست چرا میگی خانم

فکرم بهم ریخته شدید آخه قسم میخوره هیچ وقت بهم دروغ نگفته

عزیزم احتمالا یا یه شوخیه بی مزه بوده یا یه حسود و عقده ای از آشناهاتونه ... دفعه بعد تماس گرفت بگو من به همسرم اعتماد دارم پس بجای این حرفا اگه حقیقتو میگی ثابت کن