2777
2789
عنوان

خیانت

303 بازدید | 24 پست

اگر یکی بهتون زنگ بزنه بگه شوهرتون بهت خیانت می کند چی کار می‌کنید خیلی هم عاشق هستید و به شوهرتون اعتماد دارید

تعداد رای : 5
نظرسنجی
6
1
20%
9
4
80%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جوری به اون خانم نشون میدم به شوهرم اعتماد دارم  اما زیرکانه تجسس خودمو شروع میکنم

از کجا فهمیدی اونی که زنگ میزنه خانم هست؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

اگه شماره ناشناس باشه کلادجواب نمیدم که این چیزارو بشنوم

آشنا هم جرئت نمیکنه همچین حرفی به همسرم بزنه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

از خانمه میخوام اگه مدرکی داره نشون بده و ظاهرا تشکر میکنم

ولی اخلاقم با شوهرم تغییر نمیکنه

و شوهرم رو زیر نظر میگیرم

چون شاید یکی از روی خیرخواهی بهم خبر داده باشه شایدم مریض باشه و قصد خراب کردن زندگیم رو داشته باشه

خب خیانت در اوج اعتماد رخ میده.. حواسمو بیشتر جمع میکنم شبکه های اجتماعی که گوشیش نصبه چک میکنم پیام ...

هیچی جز وات نداره اونم برای شغلش هست گوشیش هم دائم دست منه

اصلا من میدونم نکرده دوست شوهرم بهم گفت مدرک هم نداره

شاید با همسرت مشکل پیدا کرده میخواد تلافی کنه و زندگیشو خراب کنه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
اصلا من میدونم نکرده دوست شوهرم بهم گفت مدرک هم نداره

هیچ اصلا نی در کار نیست اما یه حوری نشون بده که یعنی من بهش اعتماد دارم نه مدرک ازش بخواه نه باعاش حرف بزن بگو اگه یه بار دیگه زنگ بزنی یا هر چی به شوهرم میگم 

دلم برای دخترم تنگ شده کاش الان کنارم خواب بود مث اون موقع هاا کاربری قبلیم@مامانmماندانا