2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

357 بازدید | 33 پست

افسردگی گرفت حس ترس بهم دست داده تنها نمیتونم جایی باشم بخدا.این چه زندگیه همش خودخوری و ناراحتی عشقم ۳ سالرباهاش بودم الان بخاطر یه خواستگار داره همه چی بهم میخوره اصلا برام قابل هضم نیست با کسی دیگ ازدواج کنم خیلی خیلی دلم گرفته خدایا کمکم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کن سبک سنگین کن ببین توی این همه مدت که رل یا پارتنر داشتی چه گلی به سرت زده. بعد ببین خواستگارت ...

هیچ گلی به سرم نزده اما خیلی دوسش دارم از بس فکرو خیال کردم دارم دیوونه میشم فقط کساییکه عاشق شدن میفهمن.خواستگارم موقعیتش یه خرده بهتره فقط

وقتی با کسی که فکرمیکنی عاشقشی وارد زندگی بشی همیشه آرزو میکنی کاش هیچوقت بااون آشنا نمیشدی اینو خواهرانه میگم بودن آدمهای که به قول خودشون عاشق بودن زندگیاشون داغون شده .عاقلانه اینه عشق بعد ازدواج به وجود بیاد 

هیچ گلی به سرم نزده اما خیلی دوسش دارم از بس فکرو خیال کردم دارم دیوونه میشم فقط کساییکه عاشق شدن می ...

برات متاسفم . نمیدونم چی بگم عشق ی طرفه جنونه برو پیش روان پزشک ی تصمیم درست بگیر 

عاشق شدم ولی عشق دوطرفه قابل احترامه

تامبو..🧑🚶‍♀️🚶‍♀️

اون عشقت اگر واقعا تو رو برای ازدواج بخواد با شنیدن اینکه برات خاستگار میاد باید پا پیش بزاره . وقتی هیچ اقدامی نکرده یعنی هدفش فقط وقت گذرانی بوده . پس با احترام رهاش کن و بچسب به آینده و زندگی ات . این خونوک بازی ها رو هم بزار کنار . زندگی خیلی بزرگتر و مشکل تر و پیچیده تر از این بچه بازی هاست . لطفا بزرگ شو 

برات متاسفم . نمیدونم چی بگم عشق ی طرفه جنونه برو پیش روان پزشک ی تصمیم درست بگیر  عاشق شدم ول ...

نه عشقم دو طرفست خب چندبارم اومده خواستگاریم اما خانوادم قبول نکردن الان بحث زندگیمه دیگ

اون عشقت اگر واقعا تو رو برای ازدواج بخواد با شنیدن اینکه برات خاستگار میاد باید پا پیش بزاره . وقتی ...

عشقم اومده خواستگاریم ۳بار قبلا با مخالفت خانوادم رو به رو شده الان میگم اگ یکم دیگه بمونم شاید شرایطش درست شد و به اون رسیدم