2777
2789
عنوان

من بچه میخام🤦🏼‍♀️

197 بازدید | 19 پست

سلام  من الان هفت ساله با همسرم ازدواج کردم همسرم از ازدواج قبلیش یه فرزند داره ولی الان ضعیفه و باید تحت درمان باشه ولی هر سری بهونه میاره ک میرم یا پول ندارم.  من واقعا دیگ صبرم تموم شده بچه میخام تواین فکرم بزارم برم

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باردارم و روزهای سخت اخر دارم میگذرپنم از خدا میخوام ب هر کی دلش میخواد بچه شو ب اغوش بکشه بوه صالح و سالم بده برام دعا کنین برای منم همه چی خوب پیش بره واقعا دیکه تحمل ندارم کمردرد و معده درد و بی خوابی رمقی برام نمونده

چون خودش بچه داره خیالش راحته دیگه  بشین باهاش صحبت کن بطور جدی

خیلی صحبت کردم حرفای منو جدی نمیگیره اصلا بهم اهمیت نمیده

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

واقعا ار نظر مالی ضعیفه یا بهانشه؟

بهانشه همین الان تو کارتش بالای پنجاه تومن هست ولی میگه من اولویتم چیزای دیگس برای دکتر وقت و پول ندارم میگم میزارم میرم جدی نمیگیره

شاید بچه نمیخواد خب یا امادگی مجددا پدر شدن رو نداره  هوم؟

ولی من بچه میخام واین ارزوی منه بچمو بغل بگیرم 

اگ نمیخاد میتونه رک بگه ولی هربار یه بهونه دیگ خسته شدم واقعا

ولی من بچه میخام واین ارزوی منه بچمو بغل بگیرم  اگ نمیخاد میتونه رک بگه ولی هربار یه بهونه دیگ ...

البته که این حق شماست 

همونقدر که ایشون حق داره بچه نخواد 

یکبار جدی و اروم باهاش صحبت کنید و تا جواب درست و حسابی نداده بیخیالش نشو

اشتباه نکن هیچی مهم تر از بچه نیست

دقیقا اونم تو این شرایط ک خودش یه بچه داره حالا موندم بازم صبر کنم یا تموم کنم این زندگیو واقعا