2821
2789
اگه یکی دوست داشته باشه ولی تو نداشته باشی میمونی باهاش یا ولش میکنی؟

دقیقا خودم تو همین موقیعیتم 

اگه تو حسی بهش داری یا قبلا دوسش داشتی الانم داری بمون باهاش ولی اگه ن دوسش نداری و یکی دیگرو دوس داری موندن فایده ای نداره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یکیو دوس دارم ولی عین خیالش نیس میدونم نباید بهش فکر کنم چون غرورم اینطور له میشه و صدمه میبینم و ...

عزیزم اگه واقعا دوسد نداره باید سعد کنی فراموشش کنی چون تگه دائم به فکرش باشی زربه بزرگی میخوری 

اما اگه نمیدونی دوست داره یا ن با انجام کار های دلبرونه نظرشو جذب کن هیچ وقت تا خودش بهت نگفته دوست داره بهش نگو ولت میکنه اگه بهت گفت دوست دارم بهش بگو دوسش داری اما جوری نگو که فک کنه به اون وابسته ای تا خودشو نگیره 

عزیزم اگه واقعا دوسد نداره باید سعد کنی فراموشش کنی چون تگه دائم به فکرش باشی زربه بزرگی میخوری  ...

اینا به حرف خیلی راحته 

خیییییییلی سعی کردم فراموشش کنم ولی نشد ک بشه 

دارم نااابو. میشم هیچ راهی هم ندارم 

بخاطر یه موضوعی همو هردو همو بلاک کردیم 

ودیگ خبری ازش ندارم 

به هییچ وجه نمیتونم بهش زنگ یا پیام بدم چون غرورم له میشه بیشتر از این فقط دارم زجر میکشم هر روز و نمیدونم اون اشغال چیکار میکنه💔

اینا به حرف خیلی راحته  خیییییییلی سعی کردم فراموشش کنم ولی نشد ک بشه  دارم نااابو. میشم ...

به حرف نیست من خودمم یکیو دوس دارم اما اون مس سگ روزی با یع نفره منه ساده هم همش چک مینم پی وی پروف استوری...😅🖤

اما وقتی خودمو سرگرم میکنم یادم میره پس تو هم سعی کن خوتدتو سرگرم کنی تنها نباشی تا بعش فک نکنی 

به حرف نیست من خودمم یکیو دوس دارم اما اون مس سگ روزی با یع نفره منه ساده هم همش چک مینم پی وی پروف ...

شما چجوری خودتو سرگرم میکنی. پس دل این وسط چی میگه

من هرموقع میخام سرگرم کنم فکرش یک لحظه هم نمیذاره واز درون دارم نابود میشم هیشکی هم اینو نمیفهمه. 

شما چجوری خودتو سرگرم میکنی. پس دل این وسط چی میگه من هرموقع میخام سرگرم کنم فکرش یک لحظه هم نمیذار ...

۱ _اینستا گردی 

۲_رفتن پیش دوستام 

۳_نی نی سایت 

۴_کاردستی که اصلا بلد نیستم درست کنمو درست میکنم که عصابم خورد شه و فقط به اون کار فک کنه 

فقط شبا (مواظب باش. شبا کرم داره باعث میشه کارایی که نباد انجام بدی رو انجام بدی مثل پی ام دادن یا زنگ زدن ...)

۱ _اینستا گردی  ۲_رفتن پیش دوستام  ۳_نی نی سایت  ۴_کاردستی که اصلا بلد نیستم درست ...

اون غروری ک از دست رفت چیکار میکنی با احساست بازی شد و اون به کتفش هم نیس چیکار میکنی

میدونی من کنکوریم ولی نمیتونم درس بخونم هرموقه بهش فکر میکنم داغون میشم خیییلی دوس دارم خودمو با درس واینا سرگرم کنم ولی فکرش باز نمیذاره هزار و یک راه رو امتحان کردم و فایده ای نداشت 

بیشتر دارم از این میسوزم ک دارم اینده خودمو دستی دستی ب فنا میدم اونم بخاطر ی موجود بی ارزش 

میگی چیکار کنم؟؟ 💔😭

دیگ نمیکشم

اون غروری ک از دست رفت چیکار میکنی با احساست بازی شد و اون به کتفش هم نیس چیکار میکنی میدونی من کنک ...

جایی من نیستی که بفهمی ..

هم دوسش دارم هم ازش متنفرم اون موقعا ها خوب بود خودش پی ام میدار منم ساده بودم حالا اسکرین چت هارو گرفته تهدید میکنه نشون خانوادم میده 

که قطعا خونوادم منو میکشن من میترسم 

اما دوسش دارم 

جایی من نیستی که بفهمی .. هم دوسش دارم هم ازش متنفرم اون موقعا ها خوب بود خودش پی ام میدار منم ساده ...

وااااای💔

تقریبا تو یه موقعیتیم کسایی رو دوس داریم ک اونا... 😒🥀