2777
2789
عنوان

کسی قرص خواب میتونه بهم بده؟

72 بازدید | 10 پست

بچه ها خسته شدم شوهرم راه دور کار میکنه ماهی یبار میاد شبا نمیتونم اصلا بخوابم زیرچشمام گود رفته دکترم رفتم یه بسته بیشتر نداده😭فقط پول ویزیت میخوان هرسری از این گیاهیها هم خریدم ولی دوتا دوتا هم میخورم تاثیر نداره 😢کسی نیست بتونه برام بدونه نسخه بخره ؟

عزیزم خوابت نمیاد نخواب 

چه کاریه 

پاشو تلوزیون ببین 

بیا سایت 

اینترنت برو 

یوتیوب برو 

روزها بیشتر خودت رو سرگرم کن 

کار 

ورزش 

خسته بشی بتونی بخوابی

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب همون و هی از داروخونه یا داروخونه اسنپ سفارش بده  بعدشم نخور  خب کارای مختلف کن خس ...

تاصبح فیلم میبینم چون از تاریکی میترسم خوابم نمیبره.اونم ک جدیدا نسخه نمیدن اینترنتی شده ک بهشونم گفتم گفتن بیشتر نمیدیم همین تعداد ک دکتر نوشتس🤦

نمیشه بری خونه ی مامانی خواهری کسیت 

از موقعی ک عروسی کردم اومدم خونم جایی راحت نیستم دیگه میرو دوروز میمونم ولی سر سه روز باید برگردم خونه یجورایی افسردگی گرفتم

همین کارارو میکنه صورتم شده مثل زامبی😂

دکتر چه قرصی داده ؟ 

با دکترت در مورد ملاتونین مشورت کن 

حتی با یک دکتر عمومی 

حتی با خود دکتر داروخانه 

ببین نظرشون چیه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
دکتر چه قرصی داده ؟  با دکترت در مورد ملاتونین مشورت کن  حتی با یک دکتر عمومی  حتی ...

اسمشو نمیدونم تموم شد رفتم داروخونه بدن ک گفتن تا دکتر نگه نمیدیم منم انداختمش دور.باید برم حتما دفترچه هم ندارم صد تومن فقط ویزیت میگیرن نامردا

اسمشو نمیدونم تموم شد رفتم داروخونه بدن ک گفتن تا دکتر نگه نمیدیم منم انداختمش دور.باید برم حتما دفت ...

میگم که در مورد ملاتونین با دکتر داروخانه صحبت کن 

یا با یک دکتر عمومی

اون که دیگه ویزیتش اینقدر نیست