2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کمک

249 بازدید | 35 پست

من با عشقم یه ماه کات کردیم

فامیلیم 

امروز مادر بزرگش فوت شده

بنظرتون من برم بهش تسلیت بگم؟

باعث میشه ک ارتباط بگیره باهام از دوباره و برگرده؟

یا هیچ نگم؟

اگ تسلیت بگم چی بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با فامیل رل میزنید نمیترسید؟

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟!دکتر چند تا سوزن میزنه توی لثه و...بعضی وقتا از شدت درد دسته صندلی رو محکم فشار میدیم و اشک توی چشمامون جمع میشه...چرا نمیزنیم توی گوشش؟!چرا دادو هوار و اعتراض نمیکنیم؟؟ تازه تشکر هم میکنیم و نوبت وقت بعدی رو هم میپرسیم...نمیخوای خدارو اندازه یه دندون پزشک قبول داشته باشی؟به دکتر اعتراض نمیکنیم چون میدونیم این درد فلسفه داره و باعث بهبود میشه،میدونیم حکمتی داره خب خدا هم حکیمه وقتی دردورنجی توی زندگیت اومد ازش تشکر کن اون خیلی وقته حکیمه🌹📚
اگر دوسش داری واقعا  باید تو غم و شادی کنار هم باشین یعنی چی هیچی نگی چجوری عاشقشی پس قهرتون س ...

قهر که ن

کات کردیم 

سر یه موضوع خیلی مهمم کات کردیم

وقتی دیگ توی زندگیش جاسگاه و نقشی ندارم براش چطور توی غم و صادیش شریک باشم😓

با فامیل رل میزنید نمیترسید؟

راستش من اوایل ک بچه بودم میترسیدم الان ک بزرگ شدم نه

ولی خب نزاشتیم کسی بفهمه

هیچ کسی نمیدونس هفت سالم باهم بودیم

حتی خانواده هامونم نفهمیدن

من واقعیتش ترسی نداشتم ولی اون ترس داشت

قهر که ن کات کردیم  سر یه موضوع خیلی مهمم کات کردیم وقتی دیگ توی زندگیش جاسگاه و نقشی ندارم ...

اون پس قضیش جداس من فکر کردم قهرید اگر از هم جدا شدید که دیگه هیچی مگه اینکه تو بخای دوباره باهاش باشی و اونم بخاد 

راستش من اوایل ک بچه بودم میترسیدم الان ک بزرگ شدم نه ولی خب نزاشتیم کسی بفهمه هیچ کسی نمیدونس هفت ...

گلم معلومه عاقله تاوان داره اگه بفهمه کسی خیلی اذیت میشین منم ترس نداشتم جدامون کردن....

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟!دکتر چند تا سوزن میزنه توی لثه و...بعضی وقتا از شدت درد دسته صندلی رو محکم فشار میدیم و اشک توی چشمامون جمع میشه...چرا نمیزنیم توی گوشش؟!چرا دادو هوار و اعتراض نمیکنیم؟؟ تازه تشکر هم میکنیم و نوبت وقت بعدی رو هم میپرسیم...نمیخوای خدارو اندازه یه دندون پزشک قبول داشته باشی؟به دکتر اعتراض نمیکنیم چون میدونیم این درد فلسفه داره و باعث بهبود میشه،میدونیم حکمتی داره خب خدا هم حکیمه وقتی دردورنجی توی زندگیت اومد ازش تشکر کن اون خیلی وقته حکیمه🌹📚
اون پس قضیش جداس من فکر کردم قهرید اگر از هم جدا شدید که دیگه هیچی مگه اینکه تو بخای دوباره باهاش با ...

نه کات کردیم 

من ک دلم میخواد برگرده 

تازه فوت شده مادر بزرگش

امشب یکی دو ساعت پیش 

منم شنیدم

این دو سه روز ک فک نمیکنم وقت داشته باشه

ولی بعد سرش خلوت تر میشه

اما نمیدونم کار درستی هست یا نه 

نمیدونم با چه برخوردی ازش رو به رو بشم

گلم معلومه عاقله تاوان داره اگه بفهمه کسی خیلی اذیت میشین منم ترس نداشتم جدامون کردن....

آره اونم میگف کسی بفهمه جدامون میکنه ولی الان ک دیگ بزرگ تر شدیم من دلم میخواس خانواده ها بفهمن ک اگ مخالفم باشن الان اعلام کنن ،ولی اون هنوزم میترسه 

آره اونم میگف کسی بفهمه جدامون میکنه ولی الان ک دیگ بزرگ تر شدیم من دلم میخواس خانواده ها بفهمن ک اگ ...

از چی میترسه دلیل ترسش چیه

نه کات کردیم  من ک دلم میخواد برگرده  تازه فوت شده مادر بزرگش امشب یکی دو ساعت پیش  ...

کی کات کرد اول سرچی بگو تا بگم تسلیت بگی یا ن