2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 114 پست
میترسم باز نتونم خیلی افسرده شدم

ببین اصلا امکان نداره نتونی با گروه صددرصد درمان میشی چون علاوه براین که از نظر جسمی درمان میشی از نظر روحیم کمکت میکنن که کاملا این فکرای منفی رو از ذهنت پاک کنی اگه نمی‌خوای توگروه بری شخصی بهم پیام بده که من کمکت کنم همه اون چیزایی که تو گروه هست و بهت بگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون گروه درمان رایگان واژینیسموس هست؟

نه رایگان نیست پولیه فک کنم ۴۰۰ اینا میگیرن دونفره شهرزاد و هانیه یه گروه دارن که تا حالا ۲ هزارخوردی درمان شدن اونجا

نه رایگان نیست پولیه فک کنم ۴۰۰ اینا میگیرن دونفره شهرزاد و هانیه یه گروه دارن که تا حالا ۲ هزارخورد ...

من دو سه بار رایگان رو رفتم چن دفه هم پولی اینستا اما نتونستم مشکل من بیشتر از واژینیسموس افسردگیه و اینکه اصلن میل جنسی ندارم

من دو سه بار رایگان رو رفتم چن دفه هم پولی اینستا اما نتونستم مشکل من بیشتر از واژینیسموس افسردگیه و ...

عزیزم چون تو افسرده ای میل نداری یکی دوبار که باژل رابطه داشته باشی کمکم حالت خوب میشه میلتم برمیگرده 

از اول شروع کنم با دیلاتور تمرین کنم

نه اگه دیلاتوراتو درست ساخته باشی و تمریناتت درست باشه نیازی نیست از اول شروع کنی ببین اگه دوست داشتی شخصی پیام بده شمارمو بهت بدم توتلگرام همه پیامایی که زمانی که داشتم درمان میشدم و واست بفرستم خودمم کمکت میکنم ایشالا که مشکلت این دفعه حل میشه

نه اگه دیلاتوراتو درست ساخته باشی و تمریناتت درست باشه نیازی نیست از اول شروع کنی ببین اگه دوست داشت ...

مرسی که پیگیری و میخوای کمکم کنی حالم خیلی بده

پیج vaginismus.irrتوو اینستا..رایگان درمان میکنه..با کگل و دیلاتور

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)