من یه بچه ۴سال دارم اگه یه دایی مجرد و یه عمو مجرد داره اگه طرف دایی میره دوسش نداره هرچی صداش میکنچ جواب نمیده عموس هم همینطور بقیه برادرزادهاشو دوس دازه الا این اصلا بهش کار نداره هیچکی بهاش دوست نمیشه بچهارو صدا میزنه جوابش نمیدن بنظرتون چکار کنم خیلی دلم براش میسوزه کاری از دستم برنمیاد نمیتونم با همه در بیفتم
بچه خدای نکرده ویژگی منفی اخلاقی یا ظاهری نداره؟ شاید اعتماد به نفسش کمه
اللهم عجل لولیک الفرج ❤دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒
بچه خدای نکرده ویژگی منفی اخلاقی یا ظاهری نداره؟ شاید اعتماد به نفسش کمه
مثلا خواهرزادم یکم بریم خونشون اصلا اسباب بازی بهش نمیده همش میزندش بعد بچهای کوچشون جمع میکنه به همشون اسباب بازی میده میگه فقط طرف این نرید و بهش ندید اینم فقط اشک میردیزه
مثلا خواهرزادم یکم بریم خونشون اصلا اسباب بازی بهش نمیده همش میزندش بعد بچهای کوچشون جمع میکنه به هم ...
خب رفتار بچتون چجوریه؟ سطح هوشیش خوبه؟ مهربونه؟
اللهم عجل لولیک الفرج ❤دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒
من بچه بودم توی مدرسه طرد میشدم و به خاطر این بود که توانایی ارتباط نداشتم
مامانم سعی میکرد بهم یاد بده ولی بیش فعال بودم نمیفهمیدم