2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄🙄🙄🙄

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
نه باید تو رشته خودت باشه دیگه ما سال سه پرستاری هستیم و دوما دانشگاه مشترک گلم

استاد جاتون امتحان میده 

پرستاری هم میخونید!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
واقعا راست میگین؟ چطور استادیه که هنوز سر کاره

کاری نداره میگه بنویسین بدین بهمن چه کی میخونه کی نمیخونه به من فقط پول اموزش رو میدن پول درس خوندن شمارو که نمیدن به زور بخونمتون اگه ماهی 10تومنم برای درس خوندن شما میدادن پدرتونو در میاوردم ولی نمیدن منم کتااری باهاتون ندارم  

توری ها اره خیلیم سختن پرستاری کلا عملیه    

خوش به حال جامعه ای که پرستاراش با تقلب میرن بالا.

موفق باشی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خوش به حال جامعه ای که پرستاراش با تقلب میرن بالا. موفق باشی

تیکه میندازی   بابا نترس دست ما نمیفتی بیفتیم چیزی نیس/دوستم فرق وریدی و زیر جلدیو نمیدونهواویلاس ینی ممکنه بزنه بکشتت

چون دکتری داره از انگلیس تاپ ترین ادم دانشگاههه از لحاظ علمی

متاسفم خدارحمت کنه استادمون دکتر یاسی  از انگلیس مدرک گرفته بودچقدر با وجدان بودبهش میگفتیم کمتر درس بده درسها سخته میگفت من نمیتونم  وظیفه م رو ناقص انجام بدم چون شما متاهل شدید یا

وقتی متوجه می شد دختری ازدواج کرده میپرسید مدرک تحصیلی شوهرتون بالاتره یا نه.اگه کسی مدرک شوهرش پایین تر بود کلی نصیحت میکرد که این مدرک فقط یک مجوز برای محیط کار شماست نه برای فخر فروشی در خانواده😔😔😔