2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 7770 بازدید | 216 پست
خب وقتی بااون سروضع میان بیرون منی که خانمم خوش میات بپرم روشون ن اون اقا بااون همه حس 

وا این چه حرفی هست مگه حیوان هست که نمی تونه حسش کنترل کنه من خودم قبول دارم بعضی ها بد بیرون میان اما این دلیل نمیشه بهشون تجاوز بشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من آقا هستم ببخشید شما هم جای خوارهرم هستید. حتما کمکش میکنم. خیلی با حساسیت بالا باید وارد شد خصو ...

شرمنده من متوجه نشدم🤦🏻‍♀️

بفرمایید شما خدا خیرتون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم بایدتورفت وآمدوپوشش،دخترش مواظبت میکرد

ربطی ب پوشش نداره 

انقد هی نگین تقصیر دخترا پوششون فلان و اون نر ها هم هر غلطی خواستن بکنن، اه، 

بچه ی 7 ساله، 6 ساله، 5 ساله، حتی ی پسر بچه وقتی بهشون تجاوز میشه لابد پوششون مشکل داشته از نظر شما 😒

بس کنید دیگه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
دیشب یه دختر تاپیک زده بود که بابام از ۱۲ سالگی ازم رابطه خواسته میگفت بهم گفته ازدواج هم کنی بازم م ...

ای واااااای ادم چ چیزایی میشنوه جامعه خراب شده دیگه😔به کسی نمیشه دیگه اعتماد کرد .. 

ربطی ب پوشش نداره  انقد هی نگین تقصیر دخترا پوششون فلان و اون نر ها هم هر غلطی خواستن بکنن، اه ...

آفرین واقعا بچه چه گناهی داره اینا یه مشت بی ناموس بی وجدان هستن 

خب وقتی بااون سروضع میان بیرون منی که خانمم خوش میات بپرم روشون ن اون اقا بااون همه حس 

جانم، اگه طرف خوشش می اومد که الان وضعش این نبود ک به فکر خودکشی باشه که 

بعد هم شما از کجا میدونید وضع پوشش این خانم چیه؟

برای مثال رفیق من خودش چادریه، ولی بازم بار ها شده مزاحم بشن

من نمیگم به پوشش ربطی نداره ولی آدم مریض و لاشی به همه کار داره 

میدونم هامبورگ  به صورت Hamburg نوشته میشه....ولی اولین باری ک انگلیسی یاد گرفتم و نوشتمش این بود🙂🕸 دعا کنین دو روز دیگه تو بیوم زده باشه فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو انگلستان😪😍 یاد بگیریم تیپ و استایل هر کسی به خودش مربوطه،دختری که میخنده و آرایش میکنه خراب نیست، دختری که لباس پسرونه میپوشه یا تیپ لش میزنه هرزه نیست، بخدا همه دخترا یکی نیستن همشون دنبال نگاه پسرا نیستن بخدا اونا دل دارن بخدا اونه محدودیت نمیخوان‌...بخدا دهه هشتادیا درک میخوان!! کمی درک کنیم، کمی فکرمون رو آپدیت کنیم، کمی مهربون باشیم کمی اونا رو بفهمیم. بخدا من چرا نباید استایل مورد علاقم رو داشته باشم؟!چون ی پسر بهم خیره میشه؟! بخدا من قرار نیست لباس تنگ و کوتاه بپوشم، من فقط دوست دارم لباسم گشاد باشه و بتونم با تیپ مورد علاقم بگردم. من دوست دارم کیف کمری ببندم. ولی نمیتونم چون پسر *تو*، پسر مردم، یا هر پسری به من نگاه میکنه، لطفا بجای سرکوب کردن دخترا، کمی پسرا رو هم ادب کنیم و بهشون بگیم‌... مرسی اگر واقعا پسرت رو شایسته تربیت میکنی و جوری بارش میاری  ک آقا باشه...
اره واقعا اگه از اول بهمون میگفت حتما شکایت میکردیم ولی نگفت 💔

عیبی نداره شما دوستشی کمکش کن ، راضیش کن بره مشاوره این ترس لنتی تا آخر عمر باهاش نباشه احساس گناهکار بودن نکنه ...سنی نداره هم اوج جونیشون رو از ازشون گرفت بی وجدان 

خدا کمکش کنه 

آفرین واقعا بچه چه گناهی داره اینا یه مشت بی ناموس بی وجدان هستن 

دقیقا، اون بچه های مظلوم... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
جانم، اگه طرف خوشش می اومد که الان وضعش این نبود ک به فکر خودکشی باشه که  بعد هم شما از کجا می ...

منم دیدم والا ربطی به حجاب نداره