2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 7760 بازدید | 216 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میتونم کمکش کنم. اگه واقعا جدی باشید و بخواین

دومورد همینجا سه سال پیش باهاشون صحبت کردم هر دو کنکورم دادن و خدارو شکر روبراه شدن. خیلیم خانوادشون اصرار ‌کردن هزینه ای چیزی بدن بهم ولی قبول نکردم

فقط دوس دارم داشته های فکریمو و زکات مطالعات و تجربه هام در اخیتار ادما بزارم و مثمر ثمر باشم

کارشناس همه مسائل
نه یکساله همش گریه زاری تا الان که بهمون گفت

چطور به تو گفته پس؟؟؟ بهمین راحتی هم بگو بره به مشاور بگه، مشاور خودش میدونه چطوری خانوادش مطلع کنه، درضمن اون به تو اعتماد کرده انشالله که شما آدم مطمئنی باشی، ولی اگه من طرفو میدیدم میگفتم اشتباه کرده به شما گفته، بهتره بود به مشاور میگفت وگرنه شما که کاری از دستتون برنمیاد و بالاخره انسان همیشه محرم اسرار نیس. 

چطور به تو گفته پس؟؟؟ بهمین راحتی هم بگو بره به مشاور بگه، مشاور خودش میدونه چطوری خانوادش مطلع کنه، ...

عزیزمی ولی من راز غریبه هارو فاش نمیکنم چه برسه به این...