2777
2789
عنوان

پولم خورده

68 بازدید | 7 پست

سلام دیروز ازیه پیچ که فالورش خیلی بالاس سیسمونی فروشی با آدرس ومشخصات خریدکردم 

پول واریزکردم ساعت ۱و۲۷دقیقه شب 

داخل همراه بام زده ساعت ۴زده پول رسیده 

پرینت گرفتم .فرستادم میگه پول نیومده واسم 

چکارکنم حالا

پلیس فتا رسیدگی میکنه؟

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

خدایا آخه لباس چیه که اینترنتی خرید کردی 

تو رو خدا دخترا برید مغازه خرید کنید 

حالا اگه دیجی کالا بود بازم یه چیزی ولی پیج آخه چه اعتمادی هست

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا آخه لباس چیه که اینترنتی خرید کردی  تو رو خدا دخترا برید مغازه خرید کنید  حالا اگه ...

اخه پیجش خیلی رسمی بود هنوزم فکر میکنم مشکلی باشه 

نمیدونم بانک برم چیزی داره واسه اثبات