2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

525 بازدید | 11 پست

دوستان پسرم تو چهار ماه میخواد بره همش زور میزنه واسه پی پی باد خارج میکنه بعد میوفته ب گریه ازیت میشع عیب نداره روغن زیتون پنج قطره قاطی شیر کنم بدم بهش بخوره؟

♡Dian

نه اسی ببین یکم روغن زیتون امشب بهش بده یکمم فردا صبح . دیگه بهش نده من دکتر بهم گفت اینطوری به بچه هام بدم . بعدم خاکشیرو بجوشون از صافی ردش کن یکم نبات بریز تو ابش بده بخوره ۲ روزه روون میشه شکمش

با روعن زیتون شکمشو حسابی ماساژ بده بریز تو نافش .دور مقعدشم چرب کن باهاش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق نعنااا‌؟

ندیا 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ن بابا روغن زیتون پس عیب نداره؟

نه من دکتر گفت به بچم بدم ولی خیلی کم . اونم گفت یه شب و یه روز بهش بدم . همون شب که بردمش دکتر گفت یکم امشب بده یکمم فردا صبح و دیگه نده بهش