2821
2789
عنوان

خانوما بیایید

199 بازدید | 32 پست

سلام 

ببخشید،برای درد پریود چی خوبه؟!

من کلا سه روز اول خیلی درد دارم،دردم هم با سرم آروم میشه ولی فقط برای چند ساعت،دوباره دردش شروع میشه خیلی هم دردش شدیده🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تخم شوید و آویشن و بابونه رو دم کن توش گلاب و زعفرون هم بریز

شیافت هم خوبه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

قورماق و قیقاناق میخورم عالیه 

عسل و شربت گل هم خوبه

به پاهات جوراب بپوش 

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿

چای زنجبیلی بخور

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿
قرص ناپروکسن آب رو آتیشه یدونه 500بخوری بسه

من تو پریودی انقدر درد دارم که زمینو چنگ میزنم ۲ تا ناپروکسن با هم خوردم بدتر شدم تا راهی بیمارستان شدم غش کردم من کلی قرص میخورم اثر ندارن فقططط باید بستری شم انقدر از درد جیغ میزنم همه فکر میکنن دارم میمیرم 

خونریزیمم همیشه زیاد بوده به قدری زیادد که فکرشم نمیتونی بکنی من ۲ تا نوار رو هم میزارم باز میریزه به شلوارم دیگع خودت فکرشو بکن غش میکنم از خونریزی 

اینم از من تو دوران پریودی😭😭😭😱🥺

خوب شد حامله شدم دیگه نمیشم هووورااا😍😍

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز