2777
2789
عنوان

تقویت اسپرم

3066 بازدید | 19 پست

سلام دوستان برای تحرک اسپرم چه دارویی خوبه؟دکتر به همسرم زینک و فولیک اسید۵ و سینال اف داده ولی هنوز هیچ تغییری نکرده واریکوسل هم عمل کرد ولی نشد.میشه راهنماییم کنید

منم شوهرم‌کم تحرکی و واریکوسل داشت...دارو نخورد و همکاری نکرد ...ولی طبیعی هر چی دادم بهش خورد..گرده نخل...کاسنی ..‌ قهوه زیاد می خورد... ویتامین سی...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل همسرتون بود.انشالله به سلامتی

آره همسرم مورفولوژی پایین داشت...ولی کم تحرکی به نظرم درمان  میشه شوهره من واقعا وضع خوبی نداشت  نه راضی به عمل و نه راضی به درمان شد..

آره همسرم مورفولوژی پایین داشت...ولی کم تحرکی به نظرم درمان  میشه شوهره من واقعا وضع خوبی نداشت ...

الان شوهر منم مرفولوژیش پایین و تعداد هم پایین.عمل هم کرد.به نظرت خوب میشه؟دکتر گفت آی یو آی ولی میخوام طبیعی باشه

الان شوهر منم مرفولوژیش پایین و تعداد هم پایین.عمل هم کرد.به نظرت خوب میشه؟دکتر گفت آی یو آی ولی میخ ...

عزیزم نظر دکترت ببین چیه...ولی برای من فایده نداشت...چون شوهرم هیچ جوره همکاری نکرد...پنج چهار سال از این دکتر به اون دکتر اسیر بودم....هی خودم تقویتی های قوی خوردم ...که شاید بشه... ‌دیگه به دکتر اعصاب رسیدم و حمله های شدید  اضطرابی و پانیک‌ پیدا کردم و د ارو میخوردم...دیگه بی خیال شدم...یه سال آخر   خیلی سخت گذشت ولی من دیگه بی خیال شدم .... یه دفعه ای شد..فقط  تنها  امیدم این داروهای گیاهی بود...قهو ه هم خیلی تاثیر داشت روزی سه چهار‌تا لیوان بزرگ میخورد... شوهر شما عمل گرده حتما باردار میشی بزودی....ولی اگه عجله داری  و شوهرت هم همکاری می کنه آی یو آی هم روش خوبیه...ایشالله طبیعی خیلی زود باردار میشی...