2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

118 بازدید | 5 پست

امروز با همسرم که چند وقته ندیدمش تلفنی حرف میزدم و خودش زنگ زده بود

وسطا حرف خواهرشوهر کوچیکم شد که اصطکاک داریم یکم با هم ولی به روی خودم نمیارم 

بهم یکی دو روز پیش پیام داد که دارم میرم دفاع کنم ( گفته بودم که من دانشجوی سال دوم دکترای برقم و اون سال اخر پزشکی عمومی ) یکمم حرف چاشنی پیاماش کرد که کار تو خیلی مونده نه، مال من خداروشکر تموم شد و از این حرفا

منم گفتم ایشالله بسلامتی باشه و مراحل بعدم با موفقیت طی کنی

اون روز یه مقدار سرم شلوغ بود و به فاصله یه ربع یه ربع پیاماشو جواب میدادم ، اونم هر چی میگفت در حد اینکه چقدر عالی و موفق باشی و همینا 

دلیل هم داره وارد مکالمه باهاش نشدم پست های قبلم هست یکم اذیتم میکرد و منم ته دلم ازش دلخور بودم

دورهمی قبلی که گرفتن من و اصن دعوت نکرده بودن 

بهم تو پیام گفت خب دفاعمو کردم بیام که مهمونی بدم و باید بیای و من قبل طرح رفتن میخام بیای و ... حرصم گرفت که هر وقت موقع کادو دادنه دعوتم مبگبره 

گفتم نمیدونم والله بشه یا نه ( واقعا هم نمیدونستم اصن، چون ترم باید شاید حضوری شه و مجبور شم برم تهران و نباشم ) گفتم شرایطم مشخص نیست اما اگه جور بود چشم حتما

امروز که شوهرم حرف میزد میگفت خواهرم گله کرده چررا زنت انقدر طاقچه بالا میزاره 

گفتم من حرفی نزدم تازه فقط بهش گفتم شاید نباشم شهرستان همین 

شوهرمم گفت باشه فراموش کنیم 

ولی خیلی دلخور شدم و با همسرم سر سنگین بودم 

دلم گرفت که چرا انقد حرف این ادم ناراحتیش برای بقیه مهم عه 

چرا هر وقت خودش خواست همه باید اون سر دنیا هم هستن خودشونو برسونن ...

چرا خواهرشوهرا بعضی هاشون اینطورن واقعا ؟؟؟

خب شما خوب بود توی اون لحظه که نه به باره نه به داره فقط یه حرفه صرف ذوق یا هرررچی میگفتی باشه عزیزم به خوشی 

هروقت زنگ زد دعوتت کرد تصمیم میگرفتی که بری یا نری 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
خب شما خوب بود توی اون لحظه که نه به باره نه به داره فقط یه حرفه صرف ذوق یا هرررچی میگفتی باشه عزیزم ...

یه بار اینکارو کردم ولی نشد برم ، بعدا گله کرد که گفتی میام چرا نیومدی و ....

نمیدونم شاید سر داستان های قبلی ازش حرص داشتم سرش خالی کردم نمیدونم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار اینکارو کردم ولی نشد برم ، بعدا گله کرد که گفتی میام چرا نیومدی و .... نمیدونم شاید سر داستا ...

کار شما و رفتارتون درست بوده که قول ندادید 

اما فکر کنم خواهر همسرتون یکمقدار ریز بین هستن 

برای همین گفتم صرفا بگید به خوشی و مبارک باشه تا بعدا بتونید تصمیم درست رو بگیرید درباره اش 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...