2777
2789

از شهرستان مهمان داشتم شب اخر وقت ساعت دوازده رسیدن شام خوردن

بخاطر خرید جنس اومدن صبح زود هم بعد خوردن صبحانه زن و شوهر هم سریع رفتن بازار 

ناهار هم گفتن میان

ساعت یه ربع به سه اومدن نشستن پای میز اماده هنوز جمع نشده ساعت سه خداحافظی کردن رفتن😕😐حس کلفت بودن بهم دست داد 

انگار اومدن هتل پنج ستاره

تازه دیشب همین که اومدن بعد سه ساعت تو مسیر جاده بودن رفتن حموم😵‍💫 

خیلی حالم بده

اصلا دوست ندارم تکرار کنن

لطفا کمکم کنید

سخت نگیر

خب اگه بعد ناهار ۴ ساعت می موندن میوه و دسر و تنقلات پذیرایی میکردی بعد به تاریکی می خوردن ، می موندن نمی رفتن خوب بود ؟

شاید زود عرق می کنن اگه تو جاده بو عرق گرفته بودن همینجوری پیشت می نشستن ، خوب بود ؟

حالا دو نفر پیدا شده که زحمت رو کم کردن ، ناراحتین ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من جای شما بودم دیگه خواستن بیان میگفتم نیستیم

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

حالا یه روزه تحمل کن دیگه

ولی اصولاً کسی که بیرون میره، ناهارشو بیرون بخوره بهتره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

هیچی بگو منم باهاتون میام بیرونم یه چیز میخوریم گفتن کرونا سیب زمینی ابپز کن با پیاز شرخشده لقمه درست کن که اینجوری نکنن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عزیزم چرا حال خودتو بد میکنی

فکر میکنی اگ نشستی اینجوری فکر کردی و مدام خودتو سرزنش کردی چی میشه؟

فقط حال خودت بد میشه 

اینو یاد بگیر ک بی منت خوبی کنی 

در حقشون لطف کردی باشه فراموش کن اتفاقی ک نیفتاد دنیا ک به اخر نرسید عزیزم

کاربری دست خودم و ابجیمه