2777
2789

چیشده 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه بگم پدر و مادر شوهرم به زور منو میبردن مهمونی یه هفته خونه طرف چتر میشدن رسما خون از چشمام میزد بیرون از بس معذب بودم آخه مهمونی بیشتر از یه وعده واقعاً صدقه خوریه

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

از شهرستان مهمان داشتم شب اخر وقت ساعت دوازده رسیدن شام خوردن

بخاطر خرید جنس اومدن صبح زود هم بعد خوردن صبحانه زن و شوهر هم سریع رفتن بازار 

ناهار هم گفتن میان

ساعت یه ربع به سه اومدن نشستن پای میز اماده هنوز جمع نشده ساعت سه خداحافظی کردن رفتن😕😐حس کلفت بودن بهم دست داد 

انگار اومدن هتل پنج ستاره

تازه دیشب همین که اومدن بعد سه ساعت تو مسیر جاده بودن رفتن حموم😵‍💫 

خیلی حالم بده

اصلا دوست ندارم تکرار کنن

لطفا کمکم کنید

نمیشه در رو باز نکرد اما بخدا اداب داره رفتن خونه کسی

وقتی مهمون شعور نداره مجبوری درو وا نکنی جواب تلفن ندی با آدم پررو مث خودش رفتار کن وگرنه ازتون سواستفاده میکنن

🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸