2777
2789
بچه های امتحانای ترم اولمو خراب کردم تو کنکورم تاثیر میذاره حتی اگه ترم دومو خوب بدم ؟☹

نهایی تاثیرداره 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های امتحانای ترم اولمو خراب کردم تو کنکورم تاثیر میذاره حتی اگه ترم دومو خوب بدم ؟☹

ن عزیزم ترم اول هیچ تاثیری نداره

یکی از رتبه برتر ها ریاصی ترم یک نرفته بود و ۰ شد

ماشالا + خوش به حالت🥺من فراا امتحان شیمی دارم هنوز فصل اولو کامل تموم نکردم  فصل دوم پیشکش&nb ...

عزیزم تو تلگرام شیمی حامد اسماعیلی برای دوازدهمیا فیلم گزاشته همه چیزو میگه میتونی اونو ببینی برای فردا 

تو تلگرام فارشی شیمی دوازدهم رو سرچ کنی میاد کانالش 

نگران نباش میگدره

فقط ترم دوم دیگه؟ معلما بیخودی مارو میترسونن پس!؟

اره

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐