2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من لمروز فقط ی ساعت خوندم💔

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
من تا میام بخونم ی اتفاقایی. میوفته حالم بد میشه دیگ نمیتونم بخونم 😑

حال بد برا همه اس

هیچ کدوم ما ۱۰۰درصد خوب نیستیم 

خسته میشیم اتفاق بد هست ولی باید ادامه بدیم 

منم فقط یه گفتار زیست😐

منم درس یک ریاضی فقط امروز نمیدونم چم شده وگرن روزی۷ساعت میخوندم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
تا۱۲ شب امروزه ❤میخونیم باهم نا امید نباش

نمیدونم امروز چمه امروز شاید نتونم چون بی حال رو تختم البته هوا هم ابریه بی دلیل نیس💔

دلم گرفت

نمیدونم امروز چمه امروز شاید نتونم چون بی حال رو تختم البته هوا هم ابریه بی دلیل نیس💔 دلم گرفت

تخت برای روز نیست از رو تخت بیا بیرون چای بریز برا خودت برو دم پنجره چاییتو بخور و بشین سر درس .تو تخت موندن افسردگی میاره