2777
2789

دوستم پیام فرستادم خیلی خشک جواب داده بعد پرسیدم قهر کردی خیلی خشک فقط نوشت نه صد در صد قهره آخه کاریم نکردم که ناراحت بشه بخواد قهر کنه یهو دیدم لحن جواب دادنش عوض شده تو مجازی منم میخوام دیگه بهش پیام ندم اگه پیامم داد مثل خودش جواب بدم لطفا نظر بدین و راهنمایی کنید

حس ششمی پیداکردم 🙄🙄🙄وای سریع برین سایت رادار😳 بعد عضویت واردکردن تاریخ تولد جنسیت وشهر محل تولد براتون فال اینده تون نمایش داده میشع🙆

https://radar.shop/1KPNHND/ref

برای من که خیلی واقعی بود قسمت حس ششم هم سوال تون روواردکنید ربات هوشمند بهتون حواب میده به دردهرکی خورد برام صلوات بفرسته

🥳🥳🥳🥳

همین کارو کن

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا چقدر این چیزا برام مهم بود

الان با هیچ کس جز ضرورت چت نمیکنم

و صفحه ی چتم فقط با معلمام و یه دوست صمیمی ام 

.

.برات مهم نباشه

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
چون ازش سوالم پرسیدم سین زده جواب نداده خیلی بهم برخورد

تو دیگ بش پیام نده اگرم اون داد زود سین نکن وخشک برخورد کن تاااونم پشیمون بشه

چون من خودم چنین دوستی دارم میتونم کمکت کنم😎😂😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
قبلا چقدر این چیزا برام مهم بود الان با هیچ کس جز ضرورت چت نمیکنم و صفحه ی چتم فقط با معلمام و یه ...

مهم نیست وقتی یهو یکی رنگ عوض میکنه اکثرا اوقات سعی میکنم قیدشو بزنم چون واقعا از آدمایی که بی دلیل قهر میکنن و رو برمیگردونن بدم میاد فقط خواستم بدونم این کارش یعنی قهره چون همیشه بهم پیام میداد طور دیگه جواب میداد از این به بعد نه بهش پیام میدم پیامم داد مثل خودش جواب میدم

تو دیگ بش پیام نده اگرم اون داد زود سین نکن وخشک برخورد کن تاااونم پشیمون بشه چون من خودم چنین دوست ...

انقدر از اینجور آدمای دمدمی که هر لحظه عوض میشن و ثبات ندارن بدم میاد

خب دقیق فکر کن شاید کاری کردی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اخه تا حالا ندیدمش چیکار میتونم بکنم🙁😑

حرفی یا چیزی تو چت ک برداشت دیگه شده....گاهی ی کاری ی حرفی از دید خود طرف چیزی نیستا ولی ب طرف مقابل بر میخوره...

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز