2777
2789
عنوان

ارتودنسی کردین؟

56 بازدید | 6 پست

من جلسه دومم میخوام برم امروز کسی میدونه قالبگیری مال این سریه ؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

جلسه اول که من رفتم قالبگیری کرد، و تازه بعد از اون ترمیمیامو انجام داد، بیشتر از 5 ماه طول کشید

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلسه اول که من رفتم قالبگیری کرد، و تازه بعد از اون ترمیمیامو انجام داد، بیشتر از 5 ماه طول کشید

من یک ماهو نیمه تقریبا انجام داده برام الان باز میخوام برم عوضشون میکنم کار خاصی انجام نمیده مثه جلسه اوله؟ قالبگیری هم برام نکرد چون دندون خراب نداشتم بعد بریس نکشیدم فقط یکسره مسواک زده ایراد نداره 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
هر رنگی دوس داری بزن ماهانه میتونی عوض کنی رنگ کشو

چ رنگ از همه خوشگل تره🤔 خیلی سخته راهنماییم کنید😂