2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید

552 بازدید | 12 پست

من همون دختر ۳۴ ساله ایم که دیروز تاپیک گذاشتم الانم از خونه اومدم بیرون اعصابم خیلی خرابه دارم همی جوری تو خیابونا فقط راه میرم هیچ جایی هم ندارم که برم چه کار کنم نمیتونم تو اون خونه یک ثانیه هم باشم دیگه 

من نبودم بزار بخونم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نبودم بزار بخونم

من ۳۴ سالمه بالاترین رشته دانشگاهی تو یالاترین مقطع رو خوندم هر چی تو تحصیلاتم موفق بودم ولی تو زندگی نه . تو خونه آدمی که حتی نمیخوام اسن پدر رو روش بزارم چون این اسم رو کثیف میکنه حالم از بهم میخوره سالهاس که حتی باهاش حرف هم نمیزنم حتی نگاهش هم‌نمیکنم چندشم میشه شب و نصف شب زنگ میزد خونه فامیلاش که من هرزه هستم الانم حالم بد شد که دارم مینویسم هزار تا حرف زد و کثیف بهم میزد مرتبکه کثیف انکار نه انکار من دختر خونه هستم انگار یه زن هرزه تو خیابونم و ازم او چیا میخواست شرم به همچین ادمی به زور دارم تو این خونه زندگی میکنم مرده ای بیش برام نیست . اما خودم تو این ۳۴ سال جوری زندگی کردم که کسی نتونه حتی بهم بگه تو همیشه سر به زیر و مغرور بودم  . از یه طرف دیگه ۴ سال عاشق همسایمون شدم طبقه پایینمونه و تنها زندگی میکرد روز به روز بیشتر عاشقش شدم خیلی بهم احترام میزاشت شب و روزم شده بود گریه و دعا کردن که با اون زندگی کنم ولی یه ماه که زن گرفت روزی ک فهمیدم زن گرفته تمام بدنم یخ زد حالم بده خیلی بد هنوزم باورم نمیشه الان طبقه پایینمون با زنش خوشبختن زندگی میکنن هر شب تا صب صب تا شب هی میکم الان این کار رو میکنن الان تو خونه هستن الان میرن بیرون چرا دنیا این جوریه هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم این غم تا ابد تو قلبم میمونه و دیگه هیچ مردی هم نمیخوام تو زندگیم باشه نمیدونم من تو زندگی که نه دل کسی شکوندم ن باعث ناراحتی کسی شدم این قدر تو زندگین روزای بد دیدم و زجر کشیدم الان فقط باید بشینم و خوشبختی اونا ببینم بچشون به دنیا میاد و من شاهد بزرگ شدن بچش میشم اخه این چه زجری که من گرفتار شدم تو این دنیا اون تو خونمون اونم از پایین و اون نمیدونم واقعا نمیدونم‌چه کنم خستم خیلی زیاد دیگه واقعا نمیتونم نمیکشم سالهاست که بریدم ولی هیچ راهی هم ندارم دیگه به هیچ کس و هیچ جیزی اعتقاد ندارم این قدر دعاکردم نذر دادم دیگه بعد از اون هیچ چیزی برام مهم‌نیست 

|  من ۳۴ سالمه بالاترین رشته دانشگاهی تو یالاترین مقطع رو خوندم هر چی تو تحصیلاتم موفق بود ...

عزیزم💔رفتم تاپیک قبلیت خوندمش شاغل هستی؟چرا از پدرتون جدا نشدین من۲۵سالم بود دیگه به فکر جدا شدن از خانوادم افتادم چون خیلی اذیت میکردن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
الان تو خیابون دارم گریه میکنم هر چی فک‌میکنم نمیدونم چه کار کنم کجا برم چه کار کنم چه قدر بدبختم&nb ...

عزیزم نگران نباش از خدا کمک بخواه اگه هرکسی نداشته باشیم خدارو داریم عزیزم

عزیزم💔رفتم تاپیک قبلیت خوندمش شاغل هستی؟چرا از پدرتون جدا نشدین من۲۵سالم بود دیگه به فکر جدا شدن از ...

کار میکنم ولی دور کاریه از تو خونه . پولم اون قدر نمیرسه که بتونم یه جای حوب بگیرم . تو خونه این جوری تو ساختمون اون دو تا رو میبینم اون جوری شب و روزم شده گریه چرا همه غصه ها و بدبختیا برا منه مگه من چه کار کردم اشک‌کی رو در اوردم که این سر نوشتم شد

عزیزم نگران نباش از خدا کمک بخواه اگه هرکسی نداشته باشیم خدارو داریم عزیزم

دیگه به هیچ چی اعتقاددندترم دیگه یه ثانیه هم تحمل ندارم یالهاست که تحملم تموم شده 

کار میکنم ولی دور کاریه از تو خونه . پولم اون قدر نمیرسه که بتونم یه جای حوب بگیرم . تو خونه این جور ...

والا من الان متاهلم شدم زندگیم خوب نشد صبح تا شب کار میکنم واقعا خسته شدم این خونه هم چون تو پایینترین جای شهره همش معتاد هست شبا میکوبن دیوار دیگه نمیرسم خونه عوض کنم💔

دیگه به هیچ چی اعتقاددندترم دیگه یه ثانیه هم تحمل ندارم یالهاست که تحملم تموم شده  

عزیزم خدا خیلی مهربونه همیشه کمک میکنه کافی فقط خدا رو صدا زد

خود خودش ما رو درست کرد و حل کردن مشکلات ما برای خدا کاری نداره عزیزم

میگن در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سفید است خوشگلم

عزیزم خدا خیلی مهربونه همیشه کمک میکنه کافی فقط خدا رو صدا زد خود خودش ما رو درست کردن و حل کردن مش ...

تموم‌ جوونیم رفت سیاه شد نابود شد تو گریه تموم شد الانم با یه غصه بزرگ دارم روزام میگذرونم دیگه نه رمقی برام مونده و نه چیزی میخام یادم نمیاد اخربن بار کی خندیدم اخرین بار کی ذوق کردم دیگه تا عمر دارم با این غم بزرگ باید زندگی کنم‌