2777
2789
عنوان

چطوری ممکنههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 35 پست
غصه نخور اون خانم خیلی خوش اشتها بوده واسه مرد چهل ساله دختر بیست ساله میخواسته منم مثل تو ام سنمو ...

دقیقا منم خیلی وقتا فکر میکنم دیگه آدمی ک تو سن بلدغ واسش خواستگار بیاد🤨😂حالا من ۱۵ سالگی تا بله برونم پیشرفت و خوشبختانه بهش زدم

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
اسمت نسیمه؟ همه ویژگی هایی ک از خودت گفتی ویژگی های کراشم بود جز اسمت    

ن اسمم مریمه✋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوریم رفته بودم تسته کرونا بدم بعد دفترچه بیمه رو که دید پراش ریخت گفت متولد 83 ایی گفتم اره ...

😂 اره انقدرم تعجب میکننا

دقیقا منم خیلی وقتا فکر میکنم دیگه آدمی ک تو سن بلدغ واسش خواستگار بیاد🤨😂حالا من ۱۵ سالگی تا بله ب ...

خوب کردی

من خودم بیست ازدواج کردم

چه کنیم دیگه مام اینیم دیگه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
لباسای بزرگونه نپوش

منظورتون از لباسای بزرگونه نمیفهمم . لباسایی ک من معمولا میپوشم یه شلوار جین و یه مانتو مشکی از رو زانو جلو بسه ... و یه شال ساده همین

منظورتون از لباسای بزرگونه نمیفهمم . لباسایی ک من معمولا میپوشم یه شلوار جین و یه مانتو مشکی از رو ز ...

آخه بعضی لباسا خیلی زنونه هستن

اینجوری که میگی فکر کنم خودت بزرگش کردی قضیه رو

حرص نخور

منم ۱۹ سالم بود یکی فکر کرد همسن خودشم و ۲۷ سالمه

داغون شدم اون موقع