2777
2789

چندتا ضامن میخواد؟؟

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم بانک ملی ثبت نام کردم یه روزه تعیین شعبه شدم

آخرم گفتن بودجه ندارن و ندادن

نامزدمم بانک کشاورزی ثبت نام کرد ولی دو سه ماه طول کشید تا تعیین شعبه بشه ولی یه روزه وامشو ریختن

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤
من بودم بانک ملی ثبت نام کردم یه روزه تعیین شعبه شدم آخرم گفتن بودجه ندارن و ندادن نامزدمم بانک کش ...

اهان پس حالا حالاها باید منتظر بمونم منو شوهرم تو صادراتیم منتظریم هردومون باهم.    ثبت نام کردیم چقدر بده خب تا اون موقع همه چی گزون میشه به پول وام هیجی نمیدن که

اهان پس حالا حالاها باید منتظر بمونم منو شوهرم تو صادراتیم منتظریم هردومون باهم.    ثبت نا ...

منم الان دوباره صادرات ثبت نام کردم تازه دیروز ولی تعیین شعبه نشدم هنوز

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤
۷۰ تومن یکی  ۱۰۰ تومن دوتا

جدیدا شده ۱۵۰ تومن وامه.

هر ۱۵۰ تومن چندتا ضامن میخواد؟؟

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............