2821
2789

موضوعی عزیزم لغاتم ته کتاب خوبه ولی فقط کافی نیست چون از لغات متنم میدن گاها حالا لغات و اینا الان زیاد مهم نیس سعی کن قرابت ک تعداد سوالاش بیشتره و آرایه و دستور زبان بخونی نزدیک کنکور شد لغات و تاریخ ادبیات بخون ک یادت نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان کسی که المپیاد ادبیات رفته میگمااا  

بحث کتاب درسی و آزمون ها کاملا جدا از همه خوب؟ برنامه ریزی کن هر روز یک درس از کتاب رو کامل بخون معنی مفهوم متن آرایه های مربوط به درس اینکه متن چند تا جمله داره از نظر دستوری نهاد و گزاره فاعل مفعول و...کدومه؟زمان فعل ها و نوع فعل ها چیه  اینجوری اگه پیش بری هیچ نقطه ضعفی نمیمونه در کنار اون هر شب بعد تموم شدن یک درس یه آرایه ادبی یا یه موضوع دستوری رو بخون و نکته برداری کن موفق باشی

موضوعی عزیزم لغاتم ته کتاب خوبه ولی فقط کافی نیست چون از لغات متنم میدن گاها حالا لغات و اینا الان ز ...

اها مرسی بابت کمکت

اخه من درس ب درس بخوام بخونم تست ارایه و دستور و قرابت رو نمیتونم بزنم

بنظرت اگ اول این سه تا رو کار کنم بعد ک خوب یاد گرفتم درس ب درس تستاش بزنم خوبه؟

پرنقش تر از فرش دلم بافته ای نیست😇💫
به عنوان کسی که المپیاد ادبیات رفته میگمااا     بحث کتاب درسی و آزمون ها کاملا جدا از همه ...

خب من درس میخونم ولی تست های ارایه و دستور قرابتش رو نمیتونم بزنم 

میگم اول با کتابای نشر الگو این سه تارو خوب کار کنم بعد درس ب درس تستاش رو بزنم بده؟

سلامت باشی

اها مرسی بابت کمکت اخه من درس ب درس بخوام بخونم تست ارایه و دستور و قرابت رو نمیتونم بزنم بنظرت اگ ...

کلا درس ب درس برا کنکور خوب نی مخصوصا اگه ازمون نمیدی اگه آزمون میدی ک خوب مجبوره ادم درس ب درس بخونه ولی الان موضوعی بخون فیلم ببین قشنگ که یاد گرفتی اره بعدش تستا رو برو بزن یا اگه می تونی کتاب تست موضوعی بخر یا دانلود کن از تل که بعد از خوندن هر مبحث تستاشم بزنی

کلا درس ب درس برا کنکور خوب نی مخصوصا اگه ازمون نمیدی اگه آزمون میدی ک خوب مجبوره ادم درس ب درس بخون ...

اها باشهه مرسییی💕

خب من درس میخونم ولی تست های ارایه و دستور قرابتش رو نمیتونم بزنم  میگم اول با کتابای نشر الگو ...

منم نمیگم درس نمی‌خونی منظورم اینه

تو یا عمق مفاهیم رو نفهمیدی و باید دوباره از صفر طبقه بندی شده یاد بگیری حفظی یاد گرفتی یا اینکه وقتی  اشعار تست ها رو میخونی معنیشون برات گنگه و نمیتونی تشخیص بدی چی به چیه