2777
2789
عنوان

رژیم و لاغری

105 بازدید | 9 پست

کسی بوده ک با کالری شماری و کلا رژیم بیشتراز ۲۰ کیلو وزن کم کرده باشه؟

من واقعا وزنم بالاست البته تو باردای حدود ۳۰ کیلو اضاف کردم ک برنگشت واقعا دیگ از چاقی خسته شدم نیاز ب انرژی دارم برای رژیم

منم همینطور ۳۰ کیلو اضافه دارم 

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

مادر شوهرم با رژیم دکتر تغذیه کم کرد قند وفشارشم نرمال شد

البته هر دوماه یکبار میره چون میخواد خیلی لاغر بشه

شما باید یاد بگیرین اصولی بخورین و تحرک داشته باشین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور ۳۰ کیلو اضافه دارم 

من سه روزه رژیم رو شرو کردم توهم شرو کن.مگ چقدر میخوایم.زندگی کنیم ک حسرت لاغری تو دلمون بمونه.من تو سن ۲۳ سالگی فشار خونم لب مرز هس فقط ب خاطر چاقی

من سه روزه رژیم رو شرو کردم توهم شرو کن.مگ چقدر میخوایم.زندگی کنیم ک حسرت لاغری تو دلمون بمونه.من تو ...

چه رژیمی گرفتی؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

من ده کیلو اضافه دارم ده ساله دائما تو رژیمم و ول میکنم 🤕🤕😢😢

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔