2777
2789
عنوان

آشپزابیان

80 بازدید | 9 پست

بچه هامن امروز صبح ساعت ده و نیم دیزی گزاشتم ساعت یک آماده شد خاموش کردم.همه چیزاشو گزاشتم نخود وگوشت و گوجه پوره شده و زردچوبه و قلفل.بعدیکساعت زودپز بازکردم دیدم له شدن.زود رب گوجه و سیب رو گزاشتم توش.خلاصه ولی الان یکم تست کردم یکم مزه شیرینی میده شیرینی رب.یه همچین چیزی.حالا موندم چیکارکنم هنوزم نخوردیم ازش.هنوز شوهرم بیدارنشده ازخواب.سرکار بوده خستس.دوس دارم پا میشه دیزی مشتی باشع.خوشمزه شداااا ولی یکم حس میکنم مزه شیرینی رب میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمکش کافیه یکم آبلیمو بزن 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
اوتوقت ترش میشه ک

خیلی کم بریز کمتر از ی قاشق ق خ

نمکش به اندازست؟

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
وای.میترسم بدبشه تاحالانزاشتم.من دومین باره دیزی میزارم😄عیبم نکنی ها.تازه عروسم😍😂😄

منم مجردم ولی اشپزیم خوبههه این ک اوایلش غذا بد بشه مشکلی ندارههه ولی بنظر من هیچی بهش نزنی بهتره  با ترشی بخورید