2777
2789
عنوان

یکلحظه بیایید

142 بازدید | 17 پست

فضول نیستم فقط چندتا تایپک دیدم یکم کنجکاو شدم.

اول دعواتون  و اخرین دعواتون و بدترین دعواتون با همسرتون چی بوده  

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان متاهل سوال دارم ازتون متاهلا دستا بالا

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 

آخرین دعوام سر یه موضوعی بود که ۳روز طول کشید نمیشه بگم چون خیلی شخصیه ولی خب قهر نبودم الکی قهر بودم ناز میکردم

چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤

دعوا نه،فقط بحث داشتیم

از دعوا و اینا خوشم نمیاد کلا

اولین بحثمون 7 سال پیش سر یه خانم بود که همینجور که بحث میکردیم همسرم گفت اشنا اولین بحثمون هم انجام دادیم😂😐که با خنده تموم شد

بدترین نداشتیم،اخریش هم فکر کنم سر خرید جهیزیه بود

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
قرص اورژانسی تاحالا استفاده کردی؟

یکی دوبار ، خیلی کم 

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 
یکی دوبار ، خیلی کم 

بعد اینکه من قرص اورژانسی دوتایی مصرف کردم به اسم اوسیز ولی یکیشو خودم روز پنجشنبه بود خوردم الان کی پریود میشم

چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤
دعوا نه،فقط بحث داشتیم از دعوا و اینا خوشم نمیاد کلا اولین بحثمون 7 سال پیش سر یه خانم بود که همین ...

ما اولین دعوامون تو بله برون بود

داشتیم چت میکردیم میگفتیم که بگو کی هست این دخترا

گفت اولی عممه دوتا دختر بقیش دختر عمه هامن مجردن

گیر داده بودم جرا باهاشون ازدواج نکردی  

این بر ابن موقع بود قبلش هم ازم همش ایراد تایپی میگرفت میگرفتم جوابش نمیدادم  

بعد اینکه من قرص اورژانسی دوتایی مصرف کردم به اسم اوسیز ولی یکیشو خودم روز پنجشنبه بود خوردم الان کی ...

دقیقا نمیدونم عزیزم ، من چند ساله استفاده نکردم . 

ما اولین دعوامون تو بله برون بود داشتیم چت میکردیم میگفتیم که بگو کی هست این دخترا گفت اولی عممه د ...

اخه این چه گیری بودهههه😂😂😂😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
دعوا نه،فقط بحث داشتیم از دعوا و اینا خوشم نمیاد کلا اولین بحثمون 7 سال پیش سر یه خانم بود که همین ...

چه زیبا که با خنده بحث های زناشویی تموم میشه