2789
عنوان

سزارین

165 بازدید | 15 پست

کیا سزارین با بیحسی شدن موقع برش حس کردین ؟بعد عمل باید منتظر بدترین درد باشم؟زخم سزارین چقدر طول میکشه خوب شه دردش قابل تحمله؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
مثل نیش زنبوره

یعنی چی

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اگر حامله بشم صد در صد طبیعی و انتخاب می‌کنم با اینکه حتی ب فک کردن بهش میترسم

چرا

من اگر حامله بشم صد در صد طبیعی و انتخاب می‌کنم با اینکه حتی ب فک کردن بهش میترسم

منم سه بار طبیعی زایمان کردم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واقعا که شما شجاعی من خودمم‌ میترسم خیلی از طبیعی حس میکنم درد سزارین رو میشه تحمل کرد

هیچی حس نکردم حتی درد امپول .

عزیزم درد بعد از عمل چی پمپ درد گرفتی

عزیزم درد بعد از عمل چی پمپ درد گرفتی

اره پمپ درد درخواست دادم .فقط بعد یکم سرگیجه و گردن درد داشتم . اونم دو تا امپول ضددرد زدم .‌نمیدونم سرما خورده بودم یا  عوارض بی حسی بوده  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گاهی عزیزم اجتناب ناپذیره

منم طبیعی انتخاب کردم ۴ساعت درد کشیدم

آخرش دکتراومد گفت بچه نچرخیده وفشارم بالابود بردن سزارین بی حسی

من دوبار سز شدم ی دختر دوساله دارم و 5ماهه باردارم من خیلی کم تحملم اگ طبیعی بودم سکته میکردم قبل در ...

عزیزم سزارینتون چطور بود میشه توضیح بدین منم هفته بعد نوبت سزارین دارم