2777
2789
عنوان

ضدعفونی سطوح و کرونا

126 بازدید | 7 پست

سلام دوستای گلم 

انشالله که ویروس کرونا ازتون دور باشه😂

شماها با وجود اینکه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده انتقال از طریق سطوح خیلی کمه و راه اصلی انتقال نیست باز همچنان به ضوعفونی سطوح ادامه میدید؟؟و خریدایی سوپرمارکت و اینارو میشورید؟؟؟

من دیگه نمی شورم اوایل خیلی می شستم ولی الان سعی می کنم بسته بندی روی خریدها رو بندازم دور یا بعضی از خوراکی ها مثل بیسکوییت رو می ذارم یه مدت بمونه بعد استفاده می کنم 

الان بحران آب تو کشور خیلی جدی هستش و به شدت سعی می کنم تو مصرف آب صرفه جویی کنم

من دیگه نمی شورم اوایل خیلی می شستم ولی الان سعی می کنم بسته بندی روی خریدها رو بندازم دور یا بعضی ا ...

خیلی خوبه ک تونستید ب خودتون غلبه کنید متاسفانه خیلیا با ترس و وسواس درگیر شدن و بنظرم فقط فشار روانیش و بار منفیش مونده واسه همه وگرنه از طریق سطوح منتقل نمیشه‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به هیچ وجه  باورت می شه فقط یکماه اول شستم     وکلّاً ضدعفونی والکل ووسواس وشست وشو رو گذاشتم کنار وخداروشکر کرونا نگرفتیم  فقط ماسک وحفظ فاصله  وتقویت سیستم ایمنی

اگه سازمان جهانی بهداشت هم نمی گفت من خودم به این نتیجه رسیده بودم   چون دیدم کسانیکه وسواسند بیشترازهمه به کرونا مبتلا می شن

نه به هیچ وجه  باورت می شه فقط یکماه اول شستم     وکلّاً ضدعفونی والکل ووسواس وشست وش ...

بله دقیقا  ..چقدر خوب یعنی حتی بیرون رفتنم از الکل استفاده نمیکنید برا ضدعفونی دستاتون؟