مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
خب خیلی بهتر فرقی که نداره مثلا من دخترم با دوست هایی که مثل خودم دخترن خوش میگذره اینجوری گناه هم ن ...
چه گناهی ؟ رابطه معمولی که ایرادی نداره
در ثانی دخترا یه حس حسادت تو وجودشونه که پسرا ندارن به عنوان یه دوست و معمولا هم با معرفت ترن
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
چه گناهی ؟ رابطه معمولی که ایرادی نداره در ثانی دخترا یه حس حسادت تو وجودشونه که پسرا ندارن ب ...
خب به هر حال قرآن گفته گناهه
بعضی دوست ها هستن که خبلی با مرام اند و دختر اند مثل امروز دوستم خودش سوال 3 نمره ای رو اشتباه زد از روی کتاب فهمید به یک بهانه اومد داخل به من درستش رو گفت و من نوشتم میتونست نکن و حسادت کنه که من بهش بگم اون نفر اول شود خودم آخر ولی گفت... بستگی به طرف ام داره
خب به هر حال قرآن گفته گناهه بعضی دوست ها هستن که خبلی با مرام اند و دختر اند مثل امروز دوستم ...
عذر بد تر گناه !
گناه شما هم چندان کمتر از این گناه نیست عشقم