2777
2789
عنوان

هدیه ندادن

241 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من تازه عروسم تو عقدیم شوهرم نه عیدی بهم داد نه یلدایی نه کادو تولد درست حسابی وضعشونم خوبه خسیس نیس بیرون میریم خرج میکنه ولی من دلم میخواد سوپرایزم کنه بهم اهمیت بده بارها بهش گفتم دلم میخواد مناسبت ها برام هدیه بگیری. الان رفته برا خودش گوشی خریده با اینکه چندوقت پیش یلدا هیچی برام نگرفت با این که رسم یلدایی همع جا هست. به روش هم آوردم گفتم اگه نداشتی میتونستی از چندوقت قبل پول جمع کنی که منو سوپرایز کنی کلا خیلی ولخرج پول تو دستش نمیمونه الان گوشی خریده میگه تو ناراحت شدی من گوشی خریدم گفتم نه مناسبت ها نزدیکه برا من جبران میکنی گفت تو چقدر این چیزا و جنبه مادیش برات مهم. الان از من ناراحته چیکار کنم؟ خب منم تازه عروسم دل دارم دوس دارم شوهرم بهم اهمیت بده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بهش یاد بده هدیه بده تا هدیه بگیری 

من همه مناسبت تا براش میگیرم حتی تولدش سوپرایزش کزدم درحالی که اون فقط هدیه گرفت حتی کیک هم نگرفت ولی من براش تولد گرفتم که اگه بلد نیست هم یاد بگیره خوشحال نشد میگه خوشم نمیاد از سوپرایز

حق داری عزیزم

منم توی موقعیت تو بودم

کلا خانواده همسرم ب اندازه ما از این رسم و رسومات نداشتن

حتی همسرم هم میگفتن ک روی این مراسمات نباید مانور داد

من هروقت داشته باشم همه چیز تهیه میکنم و واقعا هم اینطور بود

ولی از اونجایی که تا به ذره ب حرف من گوش میداد

و مراسمات یادش میموند و خودشو میرسوند

آنقدر ذوق میکردم که اصلا دیگه خودش دلش نمیاد انجام نده😁

و من همچنان با این امید می خوابم که :« یک روز دنیا شبیهِ رویای من خواهد شد... »
یکم هم خانوادش باید ب رسم و رسومات اهمیت بدن  معمولا کادوی شب یلدا و عید رو مادر پسر واسه عروس ...

اره ولی خونوادش کلا تو باغ نیستن یه خواهر خیییییبی حسود هم داره که با من خوب نیست شایدم اون نمیذاره برام کاری کنن 

خب شمام ناراحت بودی چطور اون واسه ناراحتی تو فکر چاره نکرد؟ بزار ناراحت شه مگه بچه بازیه عزیزم زن و ...

اخه از اوناست که پیش خودش میگه این برا پول منو میخواد جنبه مادی قضیه براش مهم

من همه مناسبت تا براش میگیرم حتی تولدش سوپرایزش کزدم درحالی که اون فقط هدیه گرفت حتی کیک هم نگرفت ول ...

چه بد نمیدونم عزیزم دیگه همسرت باید به خودش بیاد بهش هم گفتی دیگع یکم سرد رفتار کن ببین چی میشه

لطفا هر موقع منو دیدید جایی بهم یاداور بشین اینجا نیا ممنون با تشکر//////////