2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر بچه ها من یه مشکلی دارم من عروسی کردم و بعد عروسی همسرم اومد شهرما  از دوشهر جدا هستیم ولی بازم خواهرشوهرم دست از فضولیاش برنمیداره باهمسرم قهر بودن تازه اشتی شدن دوباره زنگ پشت زنگ امار تموم زندگی منو میخواد درسته همسرم چیزی بهش نمیگه ولی عصبیم کرده با فضولیاش و نظرات بیجاش اینم بگم بی نهایت حسوده حتی شوهرم یا برادر شوهرم برای منو جاریم کاری کنن این میترکه از حسادت 

دلم نمیخواد انقدر زنگ بزنه به همسرم و فضولی کنه عید قراره بریم شهر همسرم اینا چیکار کنم کلا قطع رابطه بشه لطفا نگید بدجنسی چون واقعا ذاتشو نمیدونید چه کارایی که دوران نامزدی نکرد تا بین منو همسرم دعوا بندازه 

دوستان یه راهکار بدین کلا پاش از زندگیم قطع بشه 

بخدا عاصی شدم از دستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا محل نزار انگار غریبن رفتی کارنکن خانومانه بشین و زیاد گرم نگیر اومدن سوال بپرسن ازت مثلا تا حالا با شوهرت دعوات شده بکو تو همن زندگیا دعوا هست کلا بپیچون جوابشونو نده یا رفتی میتونی بگی‌مریض شدم سرم درد میکنه

خداهست💚
کلا محل نزار انگار غریبن رفتی کارنکن خانومانه بشین و زیاد گرم نگیر اومدن سوال بپرسن ازت مثلا تا حالا ...

عزیزم کار نکنم مادرشوهرم خودش میگه دخترم اینو ببر اونو بیار فلان کار کن عمدا جلوی شوهرم میگه که نتونم چیزی بگم خواهرشوهرمم متاهله و خونه ی خودشه ..یعنی باور کن راهی نبود این زن امتحان کنه تا مارو دعوا بندازه چقدرم  ما اونجا دعوا کردیم و پشیمونم مادرشوهرمم همش میپرسه هنوز دعوا میکنید؟ انقد میپرسه شوهرم عصبانی شد یبار گفت مامان بسه تمومش کن منم گفتم یبار نه دعواهامون مال وقتی بود اینجا بودیم ولی خب بازم میپرسه

خواهرشوهرمم مدام متلک میندازه پز برتری شوهر خودشو میده با اینکه وضعش از ما بهتره ولی چشم نداره برادراش کاری برای ما بکنن خیلی حسوده خیلی هم متلک پران

پاش از زندگیتون هیچ وقت قطع نمیشه.هیچ وقت هیچ وقت بین خواهر وبرادر قرار نگیر دودش میره تو چشم خودت😊

عزیزم منم نمیخوام مستقیم حرفی بزنم که شوهرم ازمن ناراحت شه برای همین کمک میخوام ..ما قبلا بعد مدت ها عید رفتیم خونه پدرشوهرم عید دیدنی شروع کرد متلک انداختن و پز زندگیشو دادن و خورد کردن همسرم بحدی که شوهرم دیوانه شد اگه مهمون نبودیم جنگ جهانی میشد 

ولی خب تازه اشتی کردن و این باز داره شروع به فضولی میکنه بابت همه چیز سوال میکنه و اظهار نظر میکنه

ولی چه خوبه که به خاطر تو اومده شهرت خوش باشین🌹

اره شوهرم مرد خیلی خوبیه ولی بدیش اینه بدی های خانوادش زود یادش میره و اجازه ورود این خواهرشوهر دخالتگرو میده

اره شوهرم مرد خیلی خوبیه ولی بدیش اینه بدی های خانوادش زود یادش میره و اجازه ورود این خواهرشوهر دخال ...

صبر کن درست میشه

یکی دوبار جواب ندی خودش میره ول میکنه

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

صبر کن درست میشه یکی دوبار جواب ندی خودش میره ول میکنه

وقتی من جواب نمیدم باز میپرسه میبینه من جواب نمیدم از شوهرم میپرسه اگه جواب نده ده بار میپرسه اصلا از رو نمیره انقدر میپرسه تا جواب بگیره همسرمم گاهی دروغ بهش جواب میده

عزیزم کار نکنم مادرشوهرم خودش میگه دخترم اینو ببر اونو بیار فلان کار کن عمدا جلوی شوهرم میگه که نتون ...

خوب وقتی گفت اینو برمیداری سریع پانشو همون موقع بزار چند دیقه بعد پاشو اصلا نگو چشم و باشه حتما سکوت کن خوبه باز شوهرت عاقله خودش نمیشه کاریش کرد باید سوخت و ساخت 

خداهست💚
خوب وقتی گفت اینو برمیداری سریع پانشو همون موقع بزار چند دیقه بعد پاشو اصلا نگو چشم و باشه حتما سکوت ...

اوووف اصلا کار کردن هیچ گلم فقط میخوام پای خواهرشوهرم از زندگیم قطع شه انقد شوهرمو اذیت کرد شوهرم باهاش قطع رابطه کرد بعد چندماه اشتی کردن البته خودش زنگ زد به اشتی ولی هدف بازم دخالت و فصولی هست من چیکار کنم برای همیشه قطع شه این رابطه؟ تروخدا یه راهی بگو

اوووف اصلا کار کردن هیچ گلم فقط میخوام پای خواهرشوهرم از زندگیم قطع شه انقد شوهرمو اذیت کرد شوهرم با ...

😂من میدونستم واسع خودمو قطع میکردم قطع نمیشه ولی میتونی دخالتاشو کمتر کنی زنگ ک زد بهت جواب نده بعد ک دفه بعدی زنگ زد بگو عه کار داشتم دستم بند بود بعدم یادم رف زنگ بزنم بهت

بعد ی بار خودت بنداز بگو که من اصلا سرم ب زندگی کسی گرم نمکنم و دوست ندارم چیزی از زندگیم ب کسی بگم حتی خانواده خودم

خداهست💚
😂من میدونستم واسع خودمو قطع میکردم قطع نمیشه ولی میتونی دخالتاشو کمتر کنی زنگ ک زد بهت جواب نده بعد ...

بمن چندبار زنگ‌میزد تا باهم قهر که نه ولی حرف نمیزنیم تلفنی دیگه مدام زنگ‌میزنه به شوهرم ازش امار بگیره شوهرمم گاهی میپیچونه نمیگه گاهی دروغ میکه مسئله مهمی نباسه مثلا راست بگه ولی خب تا ر و ز زندگی ادمو میپرسه خیلی هم بی ادبه حیا نداره شوخی های رکیک میکنه ازش نفرت دارم ارزومه کلا برای همیشه بین اینو شوهرم قطع رابطه بشه از بس بدجنسه و بی ادب