2789
عنوان

حالت تهوع

114 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من الان چند روزه که به شدت عطش دارم واب میخورم و تکرر ادرار هم دارم تازه هم چکاب رفتم و مشکلی نداشتم فقط الان دارم یسری ویتامین و قرص که دکتر برای افزایش شانس بارداریم تجویز کرده میخورم که الان دو،سه ماهی میشه اما الان یک هفته ای میشه که من دچار این مشکل شدم و معده درد و حالت تهوع هم دارم.

ممنون میشم نظراتتون رو بگید

به امید روزی که همه ی زنان چشم به انتظار مادر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی این علائم.رو داشتی؟

منم دقیقا شرایط شما رو دارم. کلی ویتامین میتامین می خورم.البته این ماه به خاطر اینکه قرار بود واکسن بزنم جلوگیری کردیم ولی چند روزه حالت تهوع و نفخ و درد معده اذیتم میکنه. میگم یه ساله تو اقدامم خبری نیست حالا این ماه جلوگیری کردیم زده باردار شدم لابد.  

شاید عوارض یکی از این قرص هایی باشه که میخوریم.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
منم دقیقا شرایط شما رو دارم. کلی ویتامین میتامین می خورم.البته این ماه به خاطر اینکه قرار بود واکسن ...

شاید امکانش هم هست 

من الان هفت ماه هست اقدامم امیدوارم زودی مادر بشیم🥰

به امید روزی که همه ی زنان چشم به انتظار مادر بشن
شاید امکانش هم هست  من الان هفت ماه هست اقدامم امیدوارم زودی مادر بشیم🥰

انشالله که همین ماه حامله ای شما. بی بی رو زود زدی نشون نداده.

منم انشالله ماه بعد.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.