2789
عنوان

وای سرم

134 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من چندوقت پیش توهمین نی نی سایت خوندم که سیاه دانه وعسل برای کمک به بارداری خیلی موثر

دیروز کمی سیاه دانه وعسل درست کردم وخوردم

البته قبلشم انارو پرتقال خورده بودم

از دیروز تا الان چنان سردردی دارم یه طرفه سرم داره میترکه تمام شب با سردرد خوابیدم  بنظرتون بخاطر سیاه دانه اینجوری شدم؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من خیلی می خوردم از اون فک نکنم باشع

میگم شاید فشارم اومده پایین

شما میخوردی تاثیر مثبت داشت واست؟بخاطر مامان شدن میخوردی؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای دیگه حالت تهوعم به سردردم اضافه شد من میگیرن دارم ولی سه ماهیی بوداینجوری نشده بودم

طبعش خیییلییییی گرمه باید در حد یه قاشق چای خوری میخوردی چه قدر خوردی ؟؟؟

یه قاشق مرباخوری با سه قاشق مرباخوری عسل

نمی‌دونم ولی شاید فشارت رو بالا برده باشه 

نمیدونم تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود میاره پایین

نه باید کل حجم سیاهدونه و عسل یه قاشق بشه 

مرسی پس زیاد خوردم