2777
2789
عنوان

بی خوابی کودک😥😥😥

114 بازدید | 19 پست

من دختری دارم که یک سالشه و هنوز خوابش تنظیم نشده... از بچگی هرکاری میکردیم شبا نمیخوابید و تا خوده صبح بیدار میموند، الانم باز همونجوریه، به زور خوابشو رسونده بودم به دو و سه ی شب به بعد و ازاین بابت خیلی خوشحال بودم چون به هرحال خیلی بهتر از هفت صبح بود، ولی الان باز خوابش بهم ریخته و تا صبح ساعت ۵ و ۶ بازی میکنه و بعد اون میخوابه تا دو ی بعدظهر... هررررر چقدر در طول روز بیدار نگهش میدارم تا شب به موقع بخوابه باز شب که میشه سرحال میشه و هرررر کاری میکنم روال خودشو میره باز.... دیروز خوابشو در طول روز خیلی کم کردم و. نهایتا شب ساعت دوازده خوابید ولی باز سه بیدار شد و..... 

بخدا چن بار بردمش دکتر و بهش دارو دادن و... ولی اصلا هیچ اثری نداره

واقعا کلافه شدم😔😥

چیکار کنم آخه؟؟؟ 

چجوری خوابشو تنظیم کنم؟ بخدا من قانعم که لااقل از دو و سه شب به بعد بخوابه دیگه تا صبح بیدار نمونه.... 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

پسرمن ۴سالشه الان بیداره😑وخواب نداره قبلنا روزم میخوابید الان روزم نمیخوابه باز۳،۴میخوابه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم همین بود الان ۴ سالشه تازه داره شبا ۱۲ یا ۱ میخوابه اونم بعضی شبا تا ۳ بیداره 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
تو داداش منو لگو ۱۲سالشه فردا اتمحان داره هیچی نخونده تازه تا الان هم بیداره    

🥲

درمونده شدم😥تا کی میخواد اینجوری ادامه بده آخه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
پسرمن ۴سالشه الان بیداره😑وخواب نداره قبلنا روزم میخوابید الان روزم نمیخوابه باز۳،۴میخوابه

ای خدا چراخه😥

پسر منم همین بود الان ۴ سالشه تازه داره شبا ۱۲ یا ۱ میخوابه اونم بعضی شبا تا ۳ بیداره 

بخدا من واسه سه و دو قانعم🥲😥

عزیزم سعی کن آخر شب خوراکی های شیرین که باعث میشه انرژی بده بهش رو یخورده کم کنی تو طول روز مخصوصا بعدظهر ها نزار زیاد بخوابه خواب شب رو هم به نظرم از ساعت 10 خاموشی بزن تا 11 خودش کم کم می‌خوابه سعی کن دیگه بعد خوابش لامپ روشن نباشه سروصدا زیاد نباشه انشاالله که خوابش تنظیم میشه

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
این کرونا هم اومده بدتر همه دچار پریشان حالی شدند🤧🤧🤧

آرههههه😫😫😫😫

عزیزم سعی کن آخر شب خوراکی های شیرین که باعث میشه انرژی بده بهش رو یخورده کم کنی تو طول روز مخصوصا ب ...

این کارارو میکنم.... ولی وقتی زود میخوابه بعد دوسه ساعت بیدار میشه بخدا تو تاریکی یجوری میره که من خودم تعجب میکنم که این چجوری میبینه آخههههههه😫😫😫

عزیزم من کلاس میرم توی کلاس به ما یاد دادن یکی از چیزایی که باعث بهم خوردن خواب میشه طرح و رنگ سرویس خوابه...مثلا اگر عکس جغد داشته باشه تاثیر میذاره روی خواب بچه،یا اتاق شلوغ و وسایل اضافی یا مثلا مدل تخت ازین ماشینا هست اونام بچه رو بی خواب میکنه...به خونت و اتاق بچه ت با دقت نگاه کن ببین چی وجود داره که باعث بی خوابیش میشه.

و مهم ترین مساله نوع خواب خودتونه،اگر خودتون دیر میخوابید خوب اون کوچولوم عادت کرده حتما

روزا نخوابونش

نمیخوابونم.... گفتم که دیروز خوابشو خیلییییی کم کردم.... نهایتا دوازده شب خوابید باز سه بیدار شد، هررررررکاری کردم نخوابید، وقتی اجبارش میکنم واسه خواب جیییییغ میکشه واسه همین دیگه ولش میکنم😫هر یه ربع بیست دیقه دوباره میزارم رو پام تا بخوابه باز جیییغ و فرار و نقطه سرخط..... 😫😫😫