2777
2789
میشه دلیل شو بگین 🥰☺️😚

عزیزم بعد چند سال شناختت از همسرت کامل میشه و دیگه عشق آتشین اگه در جهت مثبت پیش بره تبدیل میشه به عشق منطقی

اونوقت با همه چیزایی ک دیدید تصمیم میگیرید که میخواید با همسرتون بمونید تا آخرش یا نه

اینطوری احتمال اینکه بعدا بفمید مناسب هم نبودید و جداشیدو بچتون بشه فرزند طلاق خیلی کمتره

حامی حقوق زنان،برابری خواه=) ♤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهیییی انشالله بسلامتی بگیری بغلت گلم ❤️🌹🥰 من یلحظه فکر کردم نی نی ب دنیا اومده و دو ماهشه پس خو ...

اره اره خودم دوماهمه 😍

اقدام داشتیم اما فکرشو نمیکردیم به این زودی بشه 

اما کاملا راضی هستم از این هدیه قشنگی ک خدا بهمون داده 😍😍

اره اره خودم دوماهمه 😍 اقدام داشتیم اما فکرشو نمیکردیم به این زودی بشه  اما کاملا راضی هستم ...

ای جانم عزیزم نمیدونم چرا ولی کل وجودم پر از ذوق شد برات 🥺❤️

منم عاشق بچم ولی شوهرم راضی نیست و میگه زوده مرداد ماه ازدواج کردیم 

ای جانم عزیزم نمیدونم چرا ولی کل وجودم پر از ذوق شد برات 🥺❤️ منم عاشق بچم ولی شوهرم راضی نیست و می ...

امروز که صدای قلبشو شنیدم بهترین لحظه بود برام بغض کردم از شدت ذوق ...

امیدوارم شما و همسرتون باهم به زودی به توافق برسید و  انشا الله یه نی نی ناز نازی بدنیا بدنیا بیارید 😍

امروز که صدای قلبشو شنیدم بهترین لحظه بود برام بغض کردم از شدت ذوق ... امیدوارم شما و همسرتون باهم ...

انشالله بسلامتی بغلش بگیری عزیزم حس میکنم پسرت میشه 

هروقت برای تعیین جنسیت رفتی خبر بده بهم😍

ممنونم عزیزم❤️