2777
2789
میشه دلیل شو بگین 🥰☺️😚

عزیزم بعد چند سال شناختت از همسرت کامل میشه و دیگه عشق آتشین اگه در جهت مثبت پیش بره تبدیل میشه به عشق منطقی

اونوقت با همه چیزایی ک دیدید تصمیم میگیرید که میخواید با همسرتون بمونید تا آخرش یا نه

اینطوری احتمال اینکه بعدا بفمید مناسب هم نبودید و جداشیدو بچتون بشه فرزند طلاق خیلی کمتره

حامی حقوق زنان،برابری خواه=) ♤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهیییی انشالله بسلامتی بگیری بغلت گلم ❤️🌹🥰 من یلحظه فکر کردم نی نی ب دنیا اومده و دو ماهشه پس خو ...

اره اره خودم دوماهمه 😍

اقدام داشتیم اما فکرشو نمیکردیم به این زودی بشه 

اما کاملا راضی هستم از این هدیه قشنگی ک خدا بهمون داده 😍😍

اره اره خودم دوماهمه 😍 اقدام داشتیم اما فکرشو نمیکردیم به این زودی بشه  اما کاملا راضی هستم ...

ای جانم عزیزم نمیدونم چرا ولی کل وجودم پر از ذوق شد برات 🥺❤️

منم عاشق بچم ولی شوهرم راضی نیست و میگه زوده مرداد ماه ازدواج کردیم 

ای جانم عزیزم نمیدونم چرا ولی کل وجودم پر از ذوق شد برات 🥺❤️ منم عاشق بچم ولی شوهرم راضی نیست و می ...

امروز که صدای قلبشو شنیدم بهترین لحظه بود برام بغض کردم از شدت ذوق ...

امیدوارم شما و همسرتون باهم به زودی به توافق برسید و  انشا الله یه نی نی ناز نازی بدنیا بدنیا بیارید 😍

امروز که صدای قلبشو شنیدم بهترین لحظه بود برام بغض کردم از شدت ذوق ... امیدوارم شما و همسرتون باهم ...

انشالله بسلامتی بغلش بگیری عزیزم حس میکنم پسرت میشه 

هروقت برای تعیین جنسیت رفتی خبر بده بهم😍

ممنونم عزیزم❤️