2777
2789
عنوان

زیست کنکور

251 بازدید | 30 پست

سلام 

من دهم و یازدهم زیستن مسلطم 

ولی دوازدهمو یکم کمتر 

زیست ای کیو جامع بهتره یا پایه ب پایه بگیرم فقط برا یازدهم و دهم؟ 

با توجه به توضیحاتم

ممنون میشم راهنماییم کنید 

به نظرم پایه دوازدهمتو جدا بگیر بعدا که تمومش کردی میتونی سراغ یه منبع جامع هم بری

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ب نظر من جمع بندی ماز رو بزن یعنی آزمون هاشو بده

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کیو غول مرحله اخره اگه اوکی هستی اون و بگیر

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
به نظرم پایه دوازدهمتو جدا بگیر بعدا که تمومش کردی میتونی سراغ یه منبع جامع هم بری

دوازدهمو دارم نشرالگو

منم همینو میگم 

ینی الان برا دهم و یازدهم ای کیو بگیرم؟ 

دوازدهمو نه؟ 

آی کیو جامع بهترین کتاب زیست بازاره

تعداد تستاشم برا هر فصل کاملا کافیه

فک نکن از پایه کمتر داره

مثلا ف۱ زیست ۱۲ خیلی سبز فقط ۱۵ تا سوال بیشتر از آی کیوعه

حامی حقوق زنان،برابری خواه=) ♤
دوازدهمو دارم نشرالگو منم همینو میگم  ینی الان برا دهم و یازدهم ای کیو بگیرم؟  دوازدهمو ...

اگ میتونی ای کیو بگیر دهم یازدهمشو بزن

واسه دوازدهم خیلی سبز بزن مسلط ک شدی قشنگ برو ای کیو جامع ک دهم یازدهمشو زدی دوازدهمشم بزن

دوازدهمو دارم نشرالگو منم همینو میگم  ینی الان برا دهم و یازدهم ای کیو بگیرم؟  دوازدهمو ...

دهم و یازدهم اگه مسلط نیستی یا دنبال کشف نکته های مهم و بیشتری  پایه به پایه به نظرم بگیر  

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ای کیو غول مرحله اخره اگه اوکی هستی اون و بگیر

منم برا دهم میکرو

یازدهم خیلی سبز

دوازدهم نشرالگو 

دهم و یازدهم دو سه بار تستاشونو زدم اما دوازدهم نه زیاد

بخاطر همون میگم جامع بگیرم ک دوازدهم باشه یا نه یازده جدا ده جدا

اینطوری تعداد تستشم بیشتره دیگه چون جامع نیست

یا چیکار کنم؟ 

تعداد تستاشم برا هر فصل کاملا کافیه فک نکن از پایه کمتر داره مثلا ف۱ زیست ۱۲ خیلی سبز فقط ۱۵ تا سو ...

جدی؟ 

سوال بود برام

فکر میکردم اگ جامع بگیرم تعداد تستش میاد پایین 

🤞🏻هیچیییی بهتر از زدن ازمون های همه ی موسسه ها و تحلیل کردنشون نیست  موفق باشی

ممنون

موسسه رو میرم ولی کتاب تستم برا زیست کافی نیست

به هر حال لازمه تو خونه تست بزنم

جدی؟  سوال بود برام فکر میکردم اگ جامع بگیرم تعداد تستش میاد پایین

نه بقیه منابع شاید اینطور باشه ولی آی کیو گاج کامله و همه سوالاش حداقل ی نکته داره

من منابعم جدا جدا بود از وقتی آی کیو رو گرفتم اصن دست ب بقیه منابعم نمیزنم

حامی حقوق زنان،برابری خواه=) ♤
دهم و یازدهم اگه مسلط نیستی یا دنبال کشف نکته های مهم و بیشتری  پایه به پایه به نظرم بگیر   ...

مسلطم دهم یازدهمو

دنبال نکات پیش پا افتاده نیستم. 

بخاطر همین پرسیدم جامع بگیرم یا پایه ب پایه